1 Eylül 2020 Salı

Kovid-19’a sağlık camiasından iki can daha: Urfa’da Dr. Mushavah Ankara’da Dr. Erez

Sağlık çalışanları koronavirüs salgınına iki kurban daha verdi. Türk Tabipleri Birliği, Şanlıurfa’da Suriye uyruklu Dr. Muhannad Mushavah ile Ankara’da Dr. Nevruz Erez’in Kovid-19 sebebiyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

BOLD – Korona salgını ile ön safta mücadele eden sağlık çalışanları bir yandan risk altında mesailerini sürdürürken diğer taraftan hastalığa yenik düşen meslektaşlarının acısını paylaşıyor. Türk Tabipleri Birliği (TTB) dün itibarıyla iki sağlık emekçisinin Kovid-19’a bağlı yaşamını yitirdiğini açıkladı. TTB’nin söz konusu ilanı ile son 2 haftada korona sebebiyle vefat eden doktor sayısı 7’ye çıktı.

ŞANLIURFA’DA DR. MUSHAVAH ANKARA’DA DR. EREZ

Son can kayıplarının Şanlıurfa Göçmen Sağlığı Merkezinde görevli Suriye uyruklu Dr. Muhannad Mushavah ile Ankara Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi çalışanı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Nevruz Erez olduğu duyuruldu.

İKİ HAFTA İÇİNDE YEDİ HEKİM VEFAT ETTİ

15 Ağustos’tan bu yana hayatını kaybeden hekimlerin isimleri şu şekilde: Dr. Abdurrahman Demir, Aile hekimi Dr. Engin Ünaldı, Uzm. Dr. Ahmet Aydın Şener, Prof. Dr. Refik Çaylan, Dr. Turgut Erkutlu, Dr. Muhannad Mushavah ve Dr. Nevruz Erez.

Çıkana test var gelene yok: Rus turistler salgını patlatacak!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder