14 Kasım 2020 Cumartesi

Ağır hasta ve vaka sayısında tırmanış sürüyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı güncel koronavirüs verilerine göre ağır hasta ve vaka sayısı artmaya devam ediyor. Bugün hasta sayısı 3 bin 116’ya çıkarken, ağır hasta sayısı da 3 bin 423’e yükseldi.

BOLD – Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 14 Kasım 2020 tarihli koronavirüs tablosunu açıkladı.  Hasta sayısının 3 bin 116’ya yükseldiği tabloya göre, virüs nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı da 92 oldu. Bakan Koca, sağlık çalışanlarının omuzundaki yükün arttığına dikkat çekti.

AĞIR HASTA SAYISI 3 BİN 423’E ÇIKTI

Sağlık Bakanlığı güncel koronavirüs tablosunu açıkladı. Açıklanan tabloya göre hasta sayısı 3 bini aşarak 3 bin 116’ya yükseldi. Salgın nedeniyle 92 kişinin yaşamını yitirdiği görülen tabloda iyileşen hasta sayısı da 2 bin 298 olarak ifade edildi. Türkiye’de salgın nedenli ağır hasta sayısı ise artmaya devam ediyor. Bugün güncellenen ağır hasta sayısı da 3 bin 423’e yükseldi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ OMUZUNDAKİ YÜK ARTIYOR

Bakan Koca, yaptığı açıklamada, “Bugün tespit edilen 3.116 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız artıyor. Hastane yükümüz ve sağlık çalışanlarımızın omuzundaki yük artıyor. Mevcut hasta yükünü taşınabilir seviyede tutmak için tedbirlere uymak zorundayız. Birlik olup mücadeleye güç verin” dedi.

Türkiye’nin 14 Kasım 2020 koronavirüs tablosu şöyle:

Osman Kavala’yı tutuklatan Bakan Yardımcısı Hasan Yılmaz, HSK’da hakimlerden hesap soracak!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder