10 Kasım 2020 Salı

Damadın ardından babası da istifa etmiş

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasının ardından babası Sadık Albayrak’ın da AKP’den istifa ettiği ileri sürüldü. İddiaya göre baba Albayrak’ın istifa etmesinde, kriz sürecinde AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ulaşamaması etkili oldu.   

BOLD – Gazeteci Barış Yarkadaş, Berat Albayrak’ın istifası sonrası babası Sadık Albayrak’ın da AKP’den istifa ettiğini açıkladı. Yarkadaş, istifa sonrası kamuoyu önüne çıkmayan damat Berat Albayrak’ın ise memleketi Trabzon’a gittiğini ileri sürdü.

TRABZON’DA DİNLENİYOR, SİYASETE VEDA ETTİ

Gazeteci Barış Yarkadaş, Halk TV’de yayınlanan Şimdiki Zaman programına konuk oldu. Programda Yarkadaş, Berat Albayrak’ın istifa sürecine ilişkin çarpıcı bir iddiada bulundu. Yarkadaş, Berat Albayrak’ın istifası sonrası babası Sadık Albayrak’ın da AKP’den istifa ettiğini söyledi. Yarkadaş, “Berat Albayrak şu an Trabzon’da dinleniyor. Berat Albayrak’a şu an hiç kimse ulaşamıyor. Artık siyasete veda etti. Edindiğim bilgiye göre baba Sadık Albayrak da AKP’den istifa etti. Bu bir iddia… Sadık Albayrak, kriz sürecinde Tayyip Erdoğan’a ulaşamıyor ve çok kırılıyor” dedi.

Tabutla tahliye: Tutuklu kanser hastası hayatını kaybetti

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder