14 Kasım 2020 Cumartesi

AKP’li belediyenin borçları yüzünden CHP’li başkanın makam odası haczedildi

AKP’li belediye döneminden kalan 300 milyon borç nedeniyle icra memurlarının sık sık geldiği CHP’li Atakum Belediyesi’nde dün makam odası haczedildi. Belediyeye ait bir tesise de icra gelmesi üzerine Başkan Cemil Deveci isyan etti. 

BOLD – Samsun’da Atakum Belediye Başkanı CHP’li Cemil Deveci, mesainin ilk saatlerinde belediye binasında icra memurları ile karşılaştı. İcra memurları başkanın makam odasını haczetti.

MAKAM KOLTUĞUNA KADAR HER ŞEY HACZEDİLDİ

Anka’nın haberine göre AKP’li eski belediye başkanı İshak Taşçı döneminden kalan borçlar nedeniyle odadaki makam koltuğu, makam masası, misafir koltukları, klima ve televizyona haciz işlemi uygulanırken Başkan Deveci, söz verdikleri projelerin ardı ardına hayata geçirildiği bir dönemde icra memurlarının belediye kapısında sıraya girmesinin, açılış törenlerini basarak haciz işlemi uygulamasının tesadüf olamayacağını söyledi.

SATILAN ARSALARDAN GELEN 400 MİLYON ORTADA YOK

CHP’li Deveci, belediyelerin Samsun esnafına borcunu yaklaşık 600 milyon lira olduğunu hatırlatarak, “Devlete olan borçlarımızı durdurun, kredi açın, başımızda durun, herkes han hamam yapmasın, esnafa olan borcunuzu ödeyin. Kim bunu diyecek? Esnaf Odası Başkanı, ‘Bize daha bir şikayet gelmedi’ diyor” dedi. Atakum Belediyesi’nin 300 milyon lira borcu olduğunu belirten Deveci, “Geçen 5 yılda 65 milyonluk mülk satılmış. Toplam 400 milyona yakın. Bu şehirde yaşıyorsunuz, 400 milyon nerede Atakum’da? Atakum’da 400 milyonluk yatırım yapılmış olsaydı ben de çivi çakmaz herkesin borcunu öderdim. Nerede bunlar?” dedi.

Doğumhane kapısında polisle tanışan Bahar’ın babası da tutuklandı

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder