13 Kasım 2020 Cuma

Kanada’da oyun şirketi çalışanları rehin alındı

Kanada’nın Montreal kentinde bir oyun firmasının çalışanları rehin alındı. Durumun bildirilmesi üzerine polis binayı abluka altına alırken, çevrede çok sayıda ambulans bekletiliyor.

BOLD – Kanada’nın Montreal kentinde bulunan Ubisoft oyun şirketinin binasında çalışanlar rehin alındı. Polis olay yerini güvenlik çemberine aldı. Operasyon sürüyor.

SOSYAL MEDYADAN DUYURULDU

Montreal’in Mile End bölgesinde Ubisoft isimli bilgisayar oyunu üreticisi şirketin bulunduğu binanın çatısında rehin alınanlar olduğu ve polis tarafından operasyon yapıldığı bilgisi sosyal medyada birçok görgü tanığı tarafından paylaşıldı. CBC-Kanada televizyonu ise sıcak gelişmeyi, ”St-Laurent Bulvarı üzerindeki Ubisoft binalarından birinde büyük bir operasyon sürüyor, polis herhangi bir yaralanma veya tehdit tespit edilmediğini açıkladı” ifadeleri ile duyurdu.

POLİS BİNAYI BARİKATLARLA ÇEVRELEDİ

Polis operasyonu ve gözaltıların 911’e yapılan bir ihbar sonucu başladığı, düzinelerce polisin Ubisoft binasını barikatlarla çevrelediği bilgisi paylaşılırken, olay yerinde birkaç polis kruvazörü ve ambulans bekletildiği kaydedildi. Montreal Belediye Başkanı Valérie Plante, Twitter adresindeki paylaşımında, polisle temas halinde olduklarını ve insanlardan Mile End bölgesinden uzak durmalarını istediğini söylerken olayın içeriğine dair detaya yer vermedi.

Doğumhane kapısında polisle tanışan Bahar’ın babası da tutuklandı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder