12 Kasım 2020 Perşembe

RTÜK Başkanı Şahin’den dernek arkadaşına kıyak: Başhekimi müşavir olarak atadı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Meclis Başkanı Mustafa Şentop’un görevden aldırdığı eski Meclis Hastanesi Başhekimi Ahmet Dinç’i RTÜK’e müşavir olarak atadı. RTÜK Başkanı Şahin ve Dinç’in Geleceği Önemseyenler Derneğinde görev aldıkları öğrenildi.

BOLD – Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin’in, Meclis Başkanı Mustafa Şentop’un görevden aldırdığı doktoru müşavir olarak atadığı ortaya çıktı.

Birgün’den Hüseyin Şimşek’in haberine göre, geçtiğimiz aylarda Meclis Hastanesinde başhekim olarak görev yapan Dr. Ahmet Hakan Dinç hakkında kurum içerisinde çeşitli iddialar gündeme geldi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop’un isteği üzerine Sağlık Bakanlığı Dinç’in görevden alınmasına onay verdi.

Görevden alınma kararının ardından başhekimlik unvanı alınarak atamasının yapılması beklenen Dinç, aynı dernekte görev yaptığı RTÜK Başkanı Şahin tarafından işe alındı. Halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümünden de mezun olduğu öğrenilen Dinç’in başkanlık müşavirliği görevini üstlendiği ve kendisine özel asistan tahsis edildiği belirtildi. Dinç’le Şahin’in Geleceği Önemseyenler Derneği (GÖNDER) isimli bir kurumda birlikte çalıştığı öğrenildi. GÖNDER’in sosyal medya paylaşımlarından, Dinç’in kurumun ‘Denetim Kurulu Üyesi’, Şahin’in ise ‘üye’ olduğu belirtiliyor.

Adalet Bakanı yargıya güvenin düştüğünü kalbiyle reddetti

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder