12 Kasım 2020 Perşembe

Damat istifasını yayınlayacak kanal bulamayınca Instagram’dan paylaştı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifasını yayınlayacak kanal aradığı ancak bulamayınca Instagram hesabından paylaşım yaptığı öne sürüldü.

BOLD – CHP’li Ankara Milletvekili Murat Emir, Berat Albayrak’ın Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Havuz medyasından istifayı yayınlayacak bir kanal arandı, bulunamadı. Twitter’ı da çökertilen Albayrak, son çare Instagram’ı kullandı” iddiasında bulundu.

TWİTTER HESABI DA ÇÖKERTİLMİŞ

Murat Emir, Albayrak’ın istifa metnini önce AA’ya daha sonra A Haber’e gönderdiğini ileri sürdü. Emir Albayrak’ın Twitter hesabının da “çökertildiğini” iddia etti. Twitter’dan yaptığı açıklamada Emir iddiasını şöyle dile getirdi:

“İstifanın perde arkası: Berat Albayrak, metni AA’ya verdi. Yayınlanmayınca kendi kanalı A Haber’e gönderdi, olmadı. Havuz medyasından istifayı yayınlayacak bir kanal arandı, bulunamadı. Twitter’ı da çökertilen Albayrak, son çare Instagram’ı kullandı. O da sansürü tatmış oldu.”

AKP’li Şirin Ünal şimdi de TBMM tutanaklarını sildirdi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder