5 Kasım 2020 Perşembe

Enkazdan çıkan Elif bebeğin fotoğraflarını hediyelik eşya yapan şirket satışı durdurdu

Elif bebeğin fotoğraflarından yapılan bardakları satışa çıkaran Trendyol, gelen tepkiler üzerine satışı durdurdu. Bardağı üreten firma ise özür diledi.

BOLD – Geçen hafta cuma günü İzmir’de meydana gelen depremde 65 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek’in, bir itfaiye erinin parmağını tuttuğu fotoğraftan yapılan bardak ve kalemlik sosyal medyada çok tepki çekti. Alışveriş sitesi Trendyol’da satışa sunulan bardaklar gelen tepkiler üzerine satıştan kaldırıldı. Bardağı ve kalemliği hazırlayan Hediyehanem adlı firma Instgram sayfasından özür diledi. Trendyol ise bir açıklama yayınladı.

TRENDYOL: UYARILAR İÇİN TEŞEKKÜRLER

Trendyol konuyla ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada platformda bu tip ürünlere yer verilmediğinin altı çizilerek tespit edilen ürünlerin hemen satışının durdurulduğu bildirildi. Açıklamanın tamamı şöyle: “Kamuoyunda hassasiyet yaratan bir ürünün platformumuzda yer alması bizim için kabul edilemez. Söz konusu ürünleri platformumuzda yer aldığını tespit ettiğimiz anda derhal satıştan kaldırdık. Ürünlerin satıcısıyla ilgili gerekli tüm işlemler yapılarak platformumuzdaki satışları durduruldu. Aynı hassasiyeti paylaştığımız tüm müşterilerimize uyarıları için teşekkür ederiz.”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder