5 Kasım 2020 Perşembe

Erdoğan’dan deprem konuşması: “Sus da adam sansınlar”

Tayyip Erdoğan, İzmir depremine ilişkin açıklama yaparken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. “Sus da adam sansınlar” dedi.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında gündeme ilişkin konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert şekilde eleştiren Erdoğan, “Muhalefetin başındaki zat, 5’inci gün yaptığı turistik ziyarette ‘Hâlâ enkazlar kaldırılmadı’ diyor. Bir işi bilirsin konuşursun ama bilmediğin iş hakkında niye konuşursun. Sus da adam sansınlar” dedi.

Erdoğan şunları söyledi: “Yaşanan her felaket bize ülkemizin deprem kuşağında olduğu, her an yeni sarsıntılarla karşılaşabileceğimiz gerçeğini hatırlatıyor. Ülkemizde bu konudaki milat 1999 depremi olarak en yakını olarak söylüyorum, bu işin çok daha gerisi var; Erzincan depremidir, Erzurum depremidir, Çaldıran’dır, Bingöl’dür, Gediz’dir… Erzincan depreminde 33 bin vatandaşımız rahmetli olmuştu. CHP’nin Sözcüsü’nün dedesi de İçişleri Bakanı’ydı. Kalkıp da geriye bakıp neler olmuş bunu sorgulama hassasiyetini göstermeyen bu zihniyet, kalkıyor bu yalan yanlış ifadeleri kullanabiliyor.”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder