5 Kasım 2020 Perşembe

Trump’ın ruhani danışmanından seçim duası!

Gözler ABD seçimlerinden gelecek sonuca çevrilmişken Başkan Donald Trump’ın ruhani danışmanı Paula White-Cain seçim ayini düzenledi. Dikkat çeken karelerin yaşandığı ayinde ruhani danışman, ‘Zaferin sesini duyuyorum’ dedi.

BOLD – ABD seçimlerinden gelen sonuçlara göre Demokratların adayı Joe Biden, Başkan Donald Trump’ın önünde gidiyor. Gözler sonuçlara çevrilmişken Trump’ın ruhani danışmanı Paula White-Cain, destek için Florida eyaletinde ayin düzenledi.

Ruhani danışman “Zaferin sesini duyuyorum” sözleriyle dikkat çekerken duasında;

Zafer kazanana kadar saldır

Tanrının zaferi için onları yere çarp

Zaferi duyuyorum cennetin divanında

Zafer, zafer, zafer…

sözlerini kullandı.

Çarşamba akşamı yapılan dini tören sosyal medyada da en çok paylaşılan görüntüler arasında yer aldı. Ayinde Paula White-Cain duasında özellikle, “Trump’tan seçimi çalmaya çalışan şeytani konfederasyonları” hedef aldı.

Paula White-Cain kimdir?

Evanjelist din insanı Paula White-Cain, Beyaz Saray’ın İnanç ve Fırsat Girişimi’nin başına getirilmişti. Donald Trump’ın yönetiminde Evanjelik Danışma Kurulu Başkanı olarak atanan White-Cain, 20 Ocak 2017’de Trump’ın göreve başlama töreninde de ayin düzenlemiş ve bir başkanın yemin töreninde ayin düzenleyen ilk kadın olmuştu.

White-Cain, Trump’ın 2017’de Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını desteklemişti. Daha önce de Trump’ın siyasi muhaliflerinin “büyücülükle uğraştığını” iddia eden White-Cain; Cindy Jacobs, Dave Kabul ve Dutch Sheets gibi din insanlarıyla birlikte Tek Sesli Dua Hareketi adında bir hareket başlatmış ve “Trump’ı büyüden korumak için” dua etmişti.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder