5 Aralık 2020 Cumartesi

Aralık 2020’de dijital platformlarda izlenebilecek yeni filmler

Sinema salonlarının açılması yine başka bahara kalınca yaygın gösterime girmeden dijital platformlarda yayınlanacak 9 yabancı film aralık ayı boyunca izleyici karşına çıkacak.

BOLD– Kâbus gibi geçen 2020’nin son ayının ilk haftasında Mank, Sound of Metal ve 9 Kere Leyla gibi kalburüstü filmler yayınlayan dijital platformlarda, umudumuzu bağladığımız 2021 gelmeden önce 9 güzel filmi daha izleyebilirsiniz.

İşte aralık ayı boyunca çeşitli platformlarda yayınlanacak 9 güzel film. İyi seyirler ve elbette sağlıkla kalın…

WONDER WOMAN 1984 -HBO MAX, 25 ARALIK

Wonder Woman, bu kez süper zengin iş insanı Max Lord ve bir trajediden kurtulmuş süper kötü Cheetah ile karşı karşıya. Ölümsüz aşkı Steve Trevor’ın beklenmedik bir şekilde hayata geri dönmesi de işleri iyice karmaşık hale getirir.

Yönetmen : Patty Jenkins

Oyuncular : Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal

SOUL-DISNEY+, 25 ARALIK

Müzik öğretmeni Joe Gardner, tam da şehrin en iyi caz kulübünde çalmak üzere hayatının şansını yakalamışken kendini, ruhların aramıza inmeden önce kişilik edindikleri “Önceki Dünya”da bulur.

Yönetmen : Pete Docter ve Kemp Powers

Seslendirme : Jamie Foxx, Tina Fey

MA RAINEY’S BLACK BOTTOM-NETFLIX, 18 ARALIK

İlk kadın blues vokalistlerinden Gertrude “Ma” Rainey ile orkestrası, 1927’de Chicago’daki bir kayıt stüdyosunda kayda girer. Beyaz menajer ile yapımcının münakaşası işlerin sarpa sarmasına yol açacaktır. Filmin Oscar döneminde iddialı olması bekleniyor.

Yönetmen :Geogge C. Wolfe

Oyuncular : Viola Davis, Chadwick Boseman

WOLFWALKERS-APPLE TV+, 11 ARALIK

Son kurt sürüsünü yok etmek için babasıyla avlanan Robyn, uyurken kurda dönüşme yeteneğine sahip olan Mebh ile tanışınca konuya bakış açısı değişir. İkili birlikte, Mebh’in kayıp annesini aramaya koyulurlar. Film, Time tarafından yılın en iyi 10 yapımı arasında gösterildi.

Yönetmen : Tomm Moore

THE PROM-NETFLİX, 11 ARALIK

Popülerliklerini yitirmiş Broadway yıldızları, mezuniyet balosuna kız arkadaşıyla katılmak isteyen genç bir kadına destek vermek için küçük bir kasabada pek de beklemedikleri bir mücadeleye girişir.

Yönetmen : Ryan Murphy

Oyuncular : Meryl Streep, Nicole Kidman, Keegan-Michael Key, Kerry Washington, James Corden, Andrew Rannells…

THE MIDNIGHT SKY-NETFLIX, 23 ARALIK

Gizemli bir küresel felaket Dünya’yı vurmuşken bir grup astronot Dünya’ya dönmeye çalışmaktadır. Bunun farkında olan tek kişi ise Kuzey Kutup Dairesi’ndeki yalnız bir bilim insanıdır.

Yönetmen : George Clooney

Oyuncular : George Clooney, Felicity Jones, Kyle Chandler, David Oyelowo, Demián Bichir

 LET THEM ALL TALK-HBO MAX, 10 ARALIK

Ünlü bir yazar olan Alice Hughes, eski yaralarını iyileştirmek için iki eski dostu ve yeğeniyle beraber gemi yolculuğuna çıkar.

Yönetmen : Steven Soderbergh

Oyuncular : Meryl Streep, Lucas Hedges, Dianne Wiest, Dianne Wiest, Gemma Chan

L’INCREDIBILE STORİA DELL’ISOLA DELLE ROSE-NETFLIX, 9 ARALIK

1968’de yaşanmış gerçek bir olaydan uyarlanan filmde, idealist bir mühendis İtalya açıklarında kendi adasını inşa eder. Ada kısa zamanda bağımsızlığını ilan edince, hem dünyanın hem de İtalyan devletinin dikkatini çeker.

Yönetmen : Sydney Sibilia

Oyuncular : Elio Germano, Tom Wlaschiha, Matilda De Angelis, François Cluzet, Fabrizio Rongione

SYLVIE’S LOVE-AMAZON PRIME, 25 ARALIK

1950’lerin sonlarında babasının Harlem’deki plak dükkânında çalışan bir kadın, gelecek vadeden bir müzisyen ile karşılaştığında doğru insanla yanlış zamanda karşılaşmış olduğunun henüz farkında değildir.

Yönetmen : Eugene Ashe

Oyuncular : Tessa Thompson, Nnamdi Asomugha

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder