5 Aralık 2020 Cumartesi

The Undoing, Game of Thrones’un rekorunu kırdı

HBO’nun bu yılki en iyi işi olan The Undoing, fenomen dizi Game of Thrones’un kırılamaz denilen seyirci rekorunu açık farkla geçti.

BOLDNicole Kidman, Hugh Grant, Donald Sutherland, Edgar Ramirez gibi önemli isimlerin rol aldığı mini dizi, ilk bölümüyle 28 günde 3 milyon seyirciye ulaştı. Dizi bu süreçte sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlardan biri oldu.

HBO’NUN EN İYİ AÇILIŞ YAPAN DİZİSİ

HBO’nun büyük yatırım yaptığı The Undoing, Kuzey ve Orta Avrupa’da en iyi açılış yapan yapım olmakla kalmadı bir de rekora imza attı. Sky Atlantic yapımı dizi, sekiz sezon boyunca TV dünyasına egemen olan Game of Thrones’un izlenme rekoruna fark attı.

The Undoing, Birleşik Krallık’ta 28 günlük değerlendirmelere göre 2,78 milyon izleyiciye ulaşırken Game of Thrones’un 2011’de ilk sezonuyla kırdığı rekoru elinden aldı. Game of Thrones 750 bin izleyicide kaldı.
The Undoing ayrıca şimdiye kadar Watchmen, True Detective ve Big Little Lies gibi birçok iddialı yapımı da geride bıraktı.

THE UNDOING KONUSU:

The Undoing, başarılı bir terapist olan Grace Sachs’ın hayatına odaklanıyor. Mutlu bir evlilik süren Grace’in hayatı vahşi bir kazanın ardından kocasının kaybolması ile kâbusa döner. Kendisini bir anda felaketler dizisinin ortasında bulan talihsiz kadın, oğluyla birlikte yeni bir sayfa açmaya çalışsa da bu pek kolay olmayacaktır.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder