1 Aralık 2020 Salı

Devlet Bahçeli: Şerefsizliktir, kepazeliktir, CHP milli güvenlik sorunudur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tank Palet Fabrikası’nın Katar’a satılmasıyla ilgili sözleri üzerine hakkında soruşturma açılan CHP’li Ali Mahir Başarır’ı sert sözlerle hedef aldı. Başarır’ın sözlerini ‘şerefsizlik’ olarak tanımlayan Bahçeli, “CHP bir milli güvenlik sorunu haline dönüşmüştür. Orduya satılmış demek, uşaklığın aleni beyanıdır” dedi.

BOLD – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grubunda Tank Palet Fabrikasının Katar’a satılmasını eleştiren CHP’li Ali Mahir Başarır’a sert tepki gösterdi.

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’ı hedef alan Bahçeli, şunları söyledi:

ŞEREFSİZLİK, KEPAZELİKTİR!

“Muhasım güçlerin elinden eteğinden tutanlar, onların ağızlarından çıkacak bir söze müzahir şekilde gelecek planlaması yapmak için hazır kıta bekleyenler dik duramazlar, yerli olamazlar, milli olamazlar, bu milletin evladı asla olamazlar. İşte CHP’nin yönetim kadrosu aynısıyla budur. Ne pahasına olursa olsun ülkesine kara çalmak hiçbir siyaset ve fikir adamını şerefli yapmaz. CHP Türkiye’ye cephe almış bir siyaset ayıbıdır; bizim CHP ile sorunumuz Türkiye ile sorunu olduğu içindir CHP ile sorunumuz sorunlu politikalarıyla ilgili. CHP’nin kumaşını kesen kesmiş, tarlasını süren sürmüştür; CHP’ye oy veren kardeşlerimiz hayal kırıklığı içindedir. Bir CHP milletvekilinin kalkıp Türk ordusuna satılmış demesi bize göre hesabı sorulması gereken şerefsizliktir, kepazeliktir, Türkiye husumetinin kök salmasıdır. Kahraman Türk ordumuzun satılmış görünen yeri neresidir. Askere düşmanlık, düşmana askerliktir. CHP bir milli güvenlik sorunu haline dönüşmüştür. Orduya satılmış demek uşaklığın aleni beyanıdır. Türkiye Cumhuriyeti, meyhane devrimcilerin eline, emeline, heveslerine, hedeflerine terk edilemez!”

Meral Akşener: Pandemide tek sorumlu var o da sensin!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder