1 Aralık 2020 Salı

Karantinada olması gereken AKP’li başkan etkinliklere devam ediyor

6 koronavirüslü ile temaslı olduğu ortaya çıkan AKP’li Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir’in karantinada olması gerekirken etkinlik etkinlik gezdiği tespit edildi. 

BOLD – Pozitif çıkan kişilerle temaslı olduğu için karantinada olması gereken AKP’li Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir’in, cenazeden açılışa birçok etkinliğe katılması tepki çekti.

KARANTİNAYA GİRMEK YERİNE ETKİNLİKLERE KATILIYOR

Sözcü’den İsmail Akduman’ın haberine göre hafta sonu Samsun’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u karşılayan ve gün boyu birlikte olan protokol üyelerinden 6’sının koronavirüs testleri pozitif çıktı. AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, gün boyu korona testi pozitif çıkan protokol üyeleriyle birlikte olmasına ve bulaş riski bulunmasına rağmen kendisini karantinaya almadığı belirlendi. Başkan Demir’in onlarca kişinin katıldığı programlara katılması tepki çekti.

YOĞUN FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bulaş riski taşıyan vatandaşların 14 gün karantinaya alınmasına rağmen Demir, etkinliklerini sürdürüyor. Sabah belediye binasına giden Demir, ardından Atlı Sporlar Tesislerine giderek atları sevdi. Daha sonra SASKİ personeli Mustafa Turan’ın cenaze törenine katılan Demir daha sonra makamında şehit ailesiyle görüştü. Demir, bir süre sonra da DOKAP ile birlikte üreticilere 37 bin 800 adet meyve fidanı dağıtım törenine katıldı. Alo 153 Kent Yönetim Merkezi projesinin temel atma törenini gerçekleştiren Demir, daha sonra iş adamı Haluk Irmak’ın cenaze törenine katıldı.

Burdur E Tipi Cezaevinde 22 koronavirüs vakası

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder