28 Aralık 2018 Cuma

28 Aralık Vizyondaki Filmler

Birçok kişinin dört günlük tatil planı yaptığı 2018’in son vizyon gününde on yeni film sinemaseverlerle buluşuyor. Çocuklar için farklı seçeneklerin olduğu haftanın yeni filmlerine sizin için baktık.


AQUAMAN

21 Aralık’ta gösterime girdikten sonra 350 milyon dolar gibi muhteşem bir açılış yaparak bütçesini sadece üç günde ikiye katlayan DC kahramanı Aquaman birçok ülke gibi Türkiye’de de 28 Aralık’ta gösterime giriyor. Aquaman’i Game of Thrones ile geniş bir hayran kitlesi edinen Jason Momoa’nın canlandırdığı filmde, William Defoe, Amber Heard, Patrick Wilson gibi isimler yer alıyor. Justice League’de kısacık gördüğümüz su altı dünyası Atlantis’in varisi Aquaman’in geçmişiyle ve düşmanlarıyla yüzleşeceği film, haftanın en dikkat çeken yapımı.


CHEF

Bekir Aksoy, Müge Ulusoy, Şebnem Köstem, Buket Dereoğlu, Hacı Ali Konuk ve Fatih Ayhan’ın kamera önüne geçtiği Chef adlı filmin yönetmenliğini Mehmet Gün üstlendi.


DEAD HORSE NEBULA

Tarık Aktaş’ın yönetmenliğini yaptığı Nebula, ruhun doğadaki yerini keşfeden bir gencin çıktığı yolculuğu konu ediniyor.

Gerçek hayat hikayeleri çekmeyi seven Hollywood, bu kez adeta “Me Too” hareketine destek veriyor. Filmde Ruth Bader Ginsburg’un Anayasa Mahkemesi’nin uyguladığı bir cinsel eşitsizlik kararını bozdurma çabaları anlatılıyor. Mimi Leder’in yönettiği filmde Ginsburg’u Felicity Jones canlandırıyor.


GÜVEN

Bülent Çolak, Serkan Keskin, Feride Çetin ve Ahmet Kaynak’ın rol aldığı Sefa Öztürk yönetmenliğindeki Güven; iki gencin karşılıklı yitirmeye başladıkları güven duygusunu ve aile bağlarının kopuşunu anlatıyor.


MARY POPPİNS : SİHİRLİ DADI

Klasikleşmiş müzikal Mary Poppins’in dünyasına yeni bir pencereden bakan film 1930’ların Londra’sında geçiyor. Sıra dışı dadı Mary Poppins’in yıllar sonra dadılık yaptığı ailenin yanına dönüyor ve tuhaflıklar macerası başlıyor. Poppins rolünde Emily Blunt var.


MÜSAADENİZLE BÜYÜKLER

Müsaadenizle Büyükler, sokağa terk edilmiş köpeklerle ilgilenirken yetişkinlerle mücadele etmek zorunda kalan bir grup iyiliksever çocuğun hikâyesini anlatıyor. Talip Karamahmutoğlu’nun yönettiği filmde Emre Altuğ da rol alıyor.


SÜPER AYI

Super Bear, hayvan tüccarları tarafından alıkonulan oğlu Zack’i kurtarmaya çalışan baba ayı Dash’in mücadelesini anlatıyor.


TRİLEÇE

Bir yangın sonucu 10 yaşında kimsesiz kalan bir çocuğun, bir mektup üzerine Makedonya’ya yaptığı yolculuğu anlatan filmin yönetmen koltuğunda Ahmet Sönmez oturuyor.


TROLLER VE DİNOZORLAR

Alex Sebastian’ın yönettiği animasyon, Prenses Cupcake ve sihirli yaratıklardan oluşan arkadaş grubunun Trol krallığını ele geçirmeye çalışan ejdere karşı mücadelesini anlatıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder