28 Aralık 2018 Cuma

Julia Roberts Dizisi Homecoming’e Bakış

Bir Hollywood starı daha TV dünyasında boy gösterdi. Pretty Woman ile gönüllere taht kuran ve yıllardır oradan inmeyen Julia Roberts’ın başrolünde olduğu Homecoming Amazon Prime’da seyirciyle buluştu.


EVE DÖNÜŞ

Dizinin hikayesi iki farklı zaman diliminde geçiyor. Geçmiş zamanda; Heidi Bergman, sivil hayata uyum sağlayamayan askerlerin rehabilite edildiği Homecoming isimli merkezde psikolojik danışman olarak çalışmaktadır. Şimdiki zamanda ise; Heidi rehabilitasyon merkezinden ayrılmış, annesinin evine dönmüştür ve bir kasaba restoranında garsonluk yapmaktadır. Bir gün Heidi’nin çalıştığı restorana, Savunma Bakanlığı’ndan bir müfettiş Homecoming’te kalmış Walter Cruz isimli eski bir askerle ilgili şikayeti araştırmak üzere gelir.Ancak Heidi’nin cevapları hayatında Homecoming diye bir yer var olmamış gibidir. Şimdiki zamanda peşinde müfettiş ve perişan haliyle Heidi’yi izlerken; geçmişte Homecoming’te iyi bir kariyere sahip şık bir evde, şık bir ofiste çalışan Heidi’yi izliyoruz.


SAM ESMAİL İMZASI

Homecoming, fenomen bir yapım olan Mr. Robot’un yapımcılarından Sam Esmail’in yönetmenliğinde çekilmiş. Stephan James, Alex Karpovsky, Shea Whigham, Bobby Cannavale gibi isimlerin de yer aldığı dizinin sadece iki sezon olacağı daha başlamadan duyurulmuştu. Bölümler, yabancı dramalarda alışık olduğumuz sürelerden de kısa, ortalama 25-30 dk. Yani on bölümden oluşan ilk sezonu bir hafta sonunda bitirebilirsiniz. Yılbaşı tatili de gelmişken bizden söylemesi…

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder