29 Aralık 2018 Cumartesi

Samsung Akıllı TV’den bir devri değiştiren özellik

Samsung 2019 TV PC ve Laptoplara veya cep telefonuna Uzaktan erişim desteğiyle geliyor. Özelliğin ismi: Samsung Smart TV Remote Access

Akıllı TV sektöründe Sony ile kıran kırana mücadeleye giren Samsung’un 2019 model Akıllı TV’lerinde Uzaktan Erişim özelliği sunuyor. Ağa bağlı cihazlarını ekran üzerinden kontrol edilmeleriyle televizyon bilgisayar birleşimine bir adım daha yaklaşılıyor. Uzaktan erişimle, internette dolaşma, bulut ofis erişimi ve daha fazlası kolaylıkla yapılabilecek.

SMART TV REMOTE ACCESS

IP Network, Wi-Fi Direct, Web Browser Üzerinden uzaktan erişim imkanı ve kablosuz ağ desteği bulunan televizyondaki uzaktan erişim desteğini kullanabilmek için klavye ve mouse desteği gerekiyor.

Böylece ayrıca kablo ya da HDMI bağlantısına gerek duymadan, oturma odasındaki televizyondan, çalışma odasındaki bilgisayarı kullanarak, internette gezinmek ya da oyun oynamak ya da doküman okumak mümkün olacak.

TELEFONDAKİ OYUNLAR DEV EKRANDA

Akıllı telefonlardaki oyun uygulamaları da bu sayede dev ekranda oynanabilecek.

Samsung Electronics’in Görsel Görüntü Sektöründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hyogun Lee konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Samsung, tüketicileri için sezgisel ve kullanışlı bir kullanıcı deneyimi yaratma konusunda kararlı. Remote Access – Uzaktan Erişim Özelliği ile tüketiciler, birden fazla cihaz üzerindeki yüklenen çeşitli uygulamalara, bulut hizmetlerine doğrudan TV ekranları üzerinden bağlanıp, kolayca kullanabilecekler. Uzaktan Erişim’in uyumluluğunu genişletmek ve kullanıcılarımıza daha fazla hizmet sunmak için ortaklarımızla işbirliğine devam edeceğiz .”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder