12 Ocak 2019 Cumartesi

CHP ‘Man Adası Gerçekleri’ni belgesel yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve yakınlarının, vergi cenneti olarak bilenen Man Adası’na yaptığı para transferlerini anlatan belgesel yaptı.

Belgeselde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gündeme getirdiği iddialara ait belgeler yer aldı. Belgelerin tamamının gerçek olduğunun, Cumuriyet Başsavcılığı ve Mali Suçlar Araştırma Komisyonu (MASAK) tarafından resmen kabul edildiği vurgulandı.

CHP’NİN YOUTUBE HESABINDAN PAYLAŞILDI

CHP’nin Youtube hesabından paylaşılan belgeselle ilgili, şu not düşüldü: “Man Adası’nda sadece 2 sterlin sermaye ile kurulan Bumerz şirketi kimin? Vergi cenneti Man Adası’nda Erdoğan’ın aile fertleri, ceplerinden bir dolar bile harcamadan 25 milyon dolarlık Agdash tankerine nasıl sahip oldu? Paralar yurt dışına swift ile nasıl transfer edildi?

İSPATLA SİYASETİ BIRAKACAĞIM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk kez 28 Kasım 2017’de açıkladığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘İspatla siyaseti bırakacağım’ diye cevap verdiği, Man Adası ile ilgili tüm gerçekler, dekontlar, transfer belgeleri Cumhuriyet Halk Partisi tarafından gözler önüne seriliyor.”

130 BİN LİRA TAZMİNAT

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan ve yakınlarının Man Adası’na para transferi yaptıklarına ilişkin iddiaları nedeniyle, 130 bin lira manevi tazminata mahkum edilmişti.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder