11 Ocak 2019 Cuma

Netflix onayladı, “Hakan: Muhafız” dizisinin 3’üncü ve 4’üncü sezonları da geliyor

Çağatay Ulusoy’un başrolde yer aldığı “Hakan: Muhafız” isimli dizinin 2’nci sezonunun çekildiğini BOLD duyurmuştu. Netflix 11 Ocak’ta bir açıklama yaparak dizinin 3’üncü ve 4’üncü sezonlarının onaylandığını duyurdu.

Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl, “Çok yetenekli bir oyuncu kadrosu ve yapım ekibiyle birlikte 2 sezon daha çekecek olduğumuz için heyecanlıyız.” İfadelerini kullandı.

Luegenbiehl şöyle devam etti: “Aşk, aksiyon, komedi, macera gibi Türk dramalarından alışkın olduğumuz temaların yanı sıra fantastik öğeler de içeren, İstanbul’u hikâyenin odağında tutan ‘Hakan: Muhafız’ sayesinde tüm dünyadaki seyircilerimizin Türk yapımlarının başarısına bir kez daha şahit olduğunu düşünüyoruz ve bu hikâyeyi daha da genişleterek izleyicilerimizle buluşturacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

OYUNCU KADROSU GENİŞLİYOR

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur’un yer aldığı “Hakan: Muhafız” ilk sezonda seyirciden yüksek not almıştı.

İkinci sezonda kadroya Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi isimler de dahil olacak.

Hazar Ergüçlü: Muhafız’ın 2’nci sezonu çekildi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder