12 Ocak 2019 Cumartesi

Dün Sedat Peker, bugün Nedim Şener: Devlet çekilince biz geleceğiz

Organize suç çetesi lideri Sedat Peker’in, “Devlet sahneden çekildiğinde biz geleceğiz” diyerek gazetecileri ve halkı tehdit etmesinin ardından bir açıklama da Nedim Şener’den geldi. Şener, son sözü devletin değil, ‘milletin’ söyleyeceğini belirterek, “korkarım beğenmediğiniz devletin hukukunun sizi kurtarması için dua edersiniz” ifadelerini kullandı.

PEKER VE ŞENER: TEHDİT VE KATLİAM PLANI

Önceki gün Sakarya’da yerel TV264 mikrofonuna konuşarak gazetecilere ve Gülen Cemaati’ne yönelik katliam planlarını anlatan Sedat Peker’e ilk destek paylaşımının gazeteci Şener’den gelmesi dikkat çekti. Şener kişisel twitter hesabından yaptığı tehdit dolu açıklamasında, “Öyle görünüyor ki, FETÖ ile mücadelede son sözü devlet değil 15 Temmuz’daki gibi millet söyleyecek. ‘Döneceğiz, hesap soracağız’ diyen FETÖ’cüler, o gün gelirse ki-gelmeyecek- korkarım beğenmediğiniz devletin hukukunun sizi kurtarması için dua edersiniz.” dedi.

ÇETE İLLEGAL MİLİS GÜCÜYLE TEHDİT ETTİ

AKP’nin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a bağlılığını her seferinde yineleyen, ‘Cumhur İttifakı’nın dışında olanları tehdit etiği sözleriyle gündem olan organize suç çetesi lideri Sedat Peker, yaptığı son açıklamalayla yönledirdiği elemanlarını istediği zaman milis gücü olarak kullanacağının ip ucunu verdi.

Sakarya’nın yerel televizyonu TV 264‘e konuşan Peker, Gülen Cemaati ile ilgili olarak, “Devlet sahneden çekildiğinde biz geleceğiz” diyerek şu tehditleri yapmıştı:

“Şimdi devletimiz sahnede ve yapacağını yapıyor. Ancak bir gün şartlar oluşursa ve şartlar inşallah oluşur… O zaman devletimizden milletimize geçecek. Ben de bu yüce milletin bir ferdi olarak, ben ve arkadaşlarımızın ne yaptığını tüm dünya görecek. Çocuklarım masallarda anlatacaklar bunları. ‘Aman ha böyle bir şey olmuştu.’ diye örnekler verecekler.”

kronos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder