26 Temmuz 2019 Cuma

Bu hafta 9 yeni film vizyona giriyor

26 Temmuz vizyon haftasında Türkiye’deki sinemalarda 2’si yerli 9 yeni film sinemaseverlerle buluşuyor.

BOLD– Midsommar ve The Hummingbird Project’in dikkat çektiği haftada korku sevenler için seçeneklerin yanı sıra çocuklar için iki animasyon da mevcut. İşte haftanın filmleri…

MIDSOMMAR/RİTÜEL

İlk filmi Hereditary ile sinemada sağlam bir yer edinmeyi başaran Ari Aster, korku janrına yeni bir yön vermeye devam ediyor. İsveç’in bir köyünde geleneksel Midsommar (yaz ortası)şenliklerine katılan Amerikalı bir çift sorunlu ilişkilerini de kurtarma derdindedir. Ancak, şenlikler ilerledikçe başlangıçta onlara sadece ilginç gelen ritüellerin o kadar da masum olmadığını anlarlar.

KOD ADI: HUMMINGBIRD

Yüksek Frekanslı Alım Satım oyunu oynayan iki kuzen dengeleri kendi lehlerine çevirebilmek için Kansas’tan doğruca New Jersey’e uzanan bir fiber optik kablo döşemek isterler. Ama bu hiç de kolay bir iş değildir. Hele de eski patronları sürekli enselerindeyken. Kim Nguyen’in yönettiği filmde Salma Hayek, Alexander Skarsgård, Jesse Eisenberg başrollerde.

YULI

Kübalı ünlü dansçı Carlos Acosta’nın hayatını konu alan biyografik yapım, aslında dans etmeye başlarda pek istekli olmayan bir çocuğun Londra Kraliyet Balesi’nde sahneye çıkan ilk siyahi dansçı olmaya giden öyküsünü anlatıyor.

THE BOUNCER/KORUYUCU

Ellili yaşlardaki bir fedai olan Lucas bir müşteri yüzünden işini kaybeder ve polisle sorun yaşamaya başlar. 8 yaşındaki kızına bakmak için yeni bir işe ihtiyacı olduğundan başka bir kulüpte iş bulur. Bilmediği şey ise bu kulübün çok tehlikeli bir suç örgütü tarafından yönetildiğidir. 58 yaşındaki Van Damme hep bildiğimiz gibi….

CURSE OF THE SCARECROW/KORKULUK

Ebeveynlerinin öldürülüşüne tanık olan iki kardeşten June, kardeşi Carl’ın gizemli intiharına bir yanıt aramak için yıllar sonra aile evine geri döner. Bir zamanlar annesi ve babasını elinden alan dehşetle yüzleşme sırası şimdi ondadır.

GAİP

Türk korku sineması üstüne bir şey koymadan yoluna devam ediyor! Midsommar gibi bir başyapıtın olduğu haftada “dılsımlı hançerler, define avı, arafta kalmış dedeler” ilginizi çekerse Gaip sizleri bekliyor.

CİN AŞK BÜYÜSÜ

Sevdiği kadını elde etmek için aşk büyüsü yapan Musa kısa süre sonra bir kötülüğün başka kötülükleri de çağırdığı gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kalır.

KÜÇÜK KAHRAMAN

Süper kahraman olma hayali kuran Bayu bir orman gezisinde mağaradaki bir taşta gömülü duran kılıcı çıkarında yanlışlıkla kötü bir canavarı da serbest bırakır. Bu canavar babası dahil bütün köyü taşa çevirmeden bir savaşçıya dönüşmesi gereken Bayu birçok fantasitk yaratıktan yardım alacaktır.

TÜYLÜ ARKADAŞLAR

Yavru Kuşlar, Mooky ve Kooky, Bir gün kasabanın prestijli Tüy Kulübüne kabul edilirler! Bu her kuşun gençlik hayalidir. Tüy kulübü başkanı Hoot-Hoot, onlara ilk görevlerini sunar. Küçük Mooky ve Kooky dokuzuncu bulutun üzerinde uçmaya başlarlar! Ancak, görevleri düşündüklerinden daha zordur.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder