26 Temmuz 2019 Cuma

Eski AKP’li Selçuk Özdağ’dan Erdoğan’a ihanet yanıtı

AKP Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Erdoğan’ın ihanet suçlaması ve bedel ödetme tehdidine cevap verdi. “Erdoğan’ın dili çatışma dili” dedi.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan İl Başkanları toplantısında “Çok ayrılıp da parti kuranları gördük. Şu anda hiçbiri hatırlanmıyor. Kafanıza takmayın. İhanetin bedelini ağır öderler” dedi. Parti kurması gündemde olan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ı tehdit ettti.

CUMHURBAŞKANI DA KAFASINA TAKMASIN

Erdoğan’a cevap, Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket eden Selçuk Özdağ’dan geldi. Tarafsız Haber Ajansı’a konuşan Özdağ, “Bunlar doğru ifadeler değil. Türkiye hukuk devletidir. Türkiye hukukla adaletle yönetilmelidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu tür dillerden vazgeçmesi gerekiyor. Bu dil Mevlana dili değil, Yunus dili değil. Bu toprakları biz dille fethettik. Bu dil daha çok kutuplaşma dili, kamplaşma dili, daha çok çatışma dili” dedi.

KENDİSİ PARTİ KURARKEN DEMOKRATİK HAKTI!

Özdağ, Erdoğan’ın endişe etmesine gerek olmadığını belirterek, “Bizi hedef göstermeye gerek yok, bizi de kafasına takmasına gerek yok. Parti kurmak niye ihanet olsun ki. Kendisi parti kurarken nasıl demokratik hakkını kullandıysa, bugün Ali Bey, Abdullah Bey, Ahmet Bey kurar mı, onları bilmiyorum. Onların ağzından duymak lazım. Ama parti kurmak ne zamandan beri suç olmuş ve ihanet, hainlik olmuş ki. Ne zamandan beri suç olmuş ki parti kurmak” ifadelerini kullandı.

DEMEK Kİ YENİ PARTİLERLE İLGİLİ CİDDİ ÇEKİNCELERİ VAR

Özdağ sözlerini şöyle noktaladı: “Demokrasilerde fikir söylemek ihanet değildir. Demek ki yeni kurulacak, kurulacağı söylenen partilerle ilgili ciddi çekinceleri var. Var ki bu kadar gündeme getiriyor.”

Yeni parti kuracak muhaliflerini tehdit etti

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder