27 Temmuz 2019 Cumartesi

İmamoğlu’nun İstanbul için anahtar kelimeleri ‘israf’ ve ‘tasarruf’ olacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapacakları icraatlarda anahtar kelimelerinin ‘israf’ ve ‘tasarruf’ olacağını söyledi. İsrafı önleyip tasarruf yapacaklarını dile getirdi.

BOLD – CHP Belediye Başkanları çalıştayında 25 belediye başkanı projelerini anlattı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise not alarak dinledi.

İMAMOĞLU 2024 YOL HARİTASI

Ekrem İmamoğlu, “Önümüze bakacağız, tarih 31 Mart 2024’tür. Bundan sonraki yol haritası için 56 aylık takvim bir belirledik. 3 aşamalı olarak ne yapacağız, nasıl yapacağız, nasıl anlatacağız bizim projemiz bu olacak” şeklinde konuştu.

KENTE ÖZEN İNSANA SAYGI

İsraf ve tasarruf kelimelerinin daha sık kullanılacağını belirten İmamoğlu, “Anahtar iki kelime kente özen, insana saygı. Yapacaklarımızı istatistiklerle değil, yaptık ve yapacaklarımız şeklinde anlatmamız gerektir” ifadelerini kullandı.

SEÇİMDEN ÖNCEKİ YAŞANTINIZA DEVAM EDİN

Dikkat çeken konuşmalardan biri de Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’dan geldi. Yeni seçilen belediye başkanlarına tavsiyelerde bulundu. “Büyüye kapılmayın, seçimden önceki hayatınıza devam edin. Ailenizle işi karıştırmayın” dedi. Genel merkezden de belediye başkanlarının denetlenmesini istedi.

MANSUR YAVAŞ DA KATILDI

Mansur Yavaş çalıştayın ilk günü Yeniçağ gazetesi yazarı ve Başdanışmanı Servet Avcı’nın babası Rahmi Avcı’nın cenaze törenine katılmak için Trabzon’a gitmişti. Yavaş, çalıştayın 2. gününde Afyon’daki kampa katıldı.

“Türkiye vatandaşı TL’ye güvenmiyor, Merkez Bankasının itibarı sıfır”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder