25 Temmuz 2019 Perşembe

Terörist yaftası yiyen milliyetçi İspirli’nin isyanı

Bank Asya’ya para yatırdı diye ihraç edilip tutuklanan İspirli vatandaş, AKP’ye oy veren akrabalarını kalleş ve alçak ilan etti.

BOLD- Erzurum İspir’de yaşayan Mehmet Yılmaz adlı vatandaş Bank Asya’ya bir defa para yatırdığı için hakkında terör soruşturması açıldı. Soruşturma sonunda hakkında dava açılan Yılmaz 11 ay tutuklu yargılandı.  Milliyetçi bir ilçe olan İspir’de terörist diye anılmaktan çok etkilenen Yılmaz, bu durumdan sorumlu tuttuğu AKP ve AKP’ye oy veren akrabalarına isyanını hazırladığı bir videoda dile getirdi.

“ADALETİNİZ BATSIN, KALLEŞLER”

Sosyal medyadan da paylaştığı videoda Yılmaz, Bank Asya’ya hasbel kader bir kere para yatırdığı için terörist damgası yediğini ve 11 ay hapis yattığını söylüyor.

Yılmaz kendisinin terörist ilan edilmesinden sorumlu tuttuğu AKP’ye de ‘adaletiniz batsın’ diyerek isyan ediyor. Her sıkıştıklarında yardımlarına koştuğu akrabalarının kendisine yapılan haksızlığa duyarsız kaldığını anlatan Mehmet Yılmaz AKP’ye oy veren akrabaları için de ‘kalleşler’ ifadesini kullandı.

Akrabalarını asla affetmeyeceğini söyleyen Yılmaz ”Eğer bir kere bunu yapanlara dur deseydiniz, onlar bunu yapamazdı. Suçlu ile suçsuzu ayırmak zorunda kalırlardı” dedi.

MİLLİYETÇİ OLDUĞUNU İSPAT ETMEK İÇİN YAPTIKLARINI ANLATTI

Yılmaz çektiği videoda, kendisinin milliyetçi biri olduğunu ispat etmek için, geçmişte PKK’lı dediği kişilerin evini basıp duvar yazılarını sildirdiğini iddia etti.

Yılmaz, hala AKP’ye oy veren akrabalarını “kalleş ve alçak” olarak niteledi.

Bir anne ve bebek daha gözaltında: “Hiçbir sınırları yok. Bu nasıl ülke!”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder