26 Temmuz 2019 Cuma

‘Meclis üyelerimiz ne yaptığınızı ne yapacağınızı denetleyecek’

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanlığı toplantısında konuşuyor.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

‘BU MAKAMLAR KİMSENİN TAPULU MALI DEĞİL’

Bugün AK Parti’nin kapısından giren herkese bu yol sonuna kadar açıktır. Bu makamlar kimsenin tapulu malı değildir.

‘AK PARTİ HALKA TEPEDEN BAKAN SİYASETÇİLERİN YERİ DEĞİLDİR’

Özellikle il ve ilçe başkanlarımıza bir hususu hatırlatmak istiyorum. Sizlerden hiç vakit kaybetmeden şehirlerinize döner dönmez 2001 yılından bu güne kadar partimizde görev alan her bir kardeşimize mutlaka ulaşmanızı istiyorum. Bu kardeşlerimizin gönüllerini almanızı, sıkıntılarına çözüm aramanızı, kendileriyle irtibatı asla kesmemenizi özellikle talep ediyorum. Ak Parti’ye gönül verenleri kucaklamak demek milletimizin yarısından fazlasını bu çemberin içine almak demektir. Geri kalan Kısıma ulaşmak çok daha kolay ve etkili olacaktır. Milletvekillerimizin seçim bölgelerindeki faaliyetlerini bu doğrultuda ilerletmeleri gerekiyor. Kalbine dokunmadığımız birey bizim değildir. Bu anlayışla vaktimizin büyük bir bölümünü bu hedefe ulaşmak için ayırmamız şarttır. AK Parti halka tepeden bakan, kendi çıkarından başka bir şey düşünmeyen siyasetçilerin yeri değildir. Ak sini düşünen varsa yanlış yerde olduğunu bilmelidir.

‘BU YOLDA TÜM GÜCÜMLE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİM’

Geçen bir ası boyunca sürekli yeni arayışların peşinde koştuk. 21. Asır yeniden yükselişimizin, dirilişimizin asrı olacaktır. Şayet bizler AK Parti kadroları olarak bu büyük şahlanışa öncülük edebilirsek ne mutlu bize. Bugüne kadar yaptıklarımızla Türkiye’yi her alanda kendi ayakları üzerinde duran, gerçek anlamda bağımsız bir ülke haline getirmeye çalıştık. Ak Parti teşkilatlarında görev alan bu heyecanı, bu kararlılığı görmek istiyorum. Rabbim ömür verdikçe kendim de bu yolda tüm gücümle yürümeye devam edeceğim. Hiç şüphe yok ki Allah doğruların yardımcısıdır. Kardeşlerim, seçimlerden 2 ay önce memleket işi gönül işi diyerek mahalli seçimlerde vaatlerimizi kamuoyuna ilan ettik. Gönül belediyeciliği ile AK Parti’nin yeni dönemde insan merkezli yürüteceği hizmetlerin temellerini içeren bu belge 11 başlıktan oluşuyordu. Şehirlerimizi kendi hikâyelerine göre geliştirme talebimizi milletimizle paylaştık. Çevreye saygılı şehirler ile belediye hizmetlerinde tabiattaki tüm varlıklarla uyum sözü verdik. Doğrudan insana dokunan hizmetleri yaygınlaştıracağımıza ahdettik.”

‘BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZ EN İYİ ŞEKİLDE DENETLEYECEK’

Milletimiz de bize itibar etti. Tam 755 belediyede AK Partili kadroları yönetime getirdi. Kurulduğu günden beri sözümüzün eri olduk. Muhalefet adaylarının yaptığı gibi seçimlerde atıp tutup da üstüne yatmadık, sözümüzü yutmadık. Bakın şu anda hemen inkâra başladılar. Birçok verdikleri söz şu anda vermemiş gibi konuşmaya başladılar. Sanki kasada ne var ne yok bilmiyormuş gibi konuşmaya başladılar. Daha durun bakalım önümüzde daha çok önemli süreç var. Ne yapacağınızı, ne yaptığınızı göreceğiz. AK Parti’nin belediye meclis üyeleri bulundukları her yerde denetim görevini en iyi şekilde yapacaklardır.

 

kronos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder