24 Temmuz 2019 Çarşamba

Kasımpaşa, Trezeguet’i 12 milyon euro’ya Aston Villa’ya gönderdi

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’nın Mısırlı futbolcusu Trezeguet, Premier Lig ekibi Aston Villa’ya 12 milyon euro karşılığına transfer oldu. 24 yaşındaki oyuncu oynamak için sabırsızlanıyor.

BOLD – Kasımpaşa’nın başarılı oyuncusu Mısırlı Trezeguet, İngiltere’ye transfer oldu. 24 yaşındaki futbolcu, İngiltere Premier Lig’e bu sezon geri dönen Aston Villa’ya resmi imzayı attı. Kasımpaşa bu transferden toplam 12 milyon euro kazandı. Üç büyüklerinde istediği oyuncunun rotası Ada oldu.

ASTON VİLLA TRANSFERİ DUYURDU

Aston Villa tarafından yapılan açıklamada, 24 yaşındaki Mısırlı futbolcunun gelecek sezon Aston Villa forması giyeceği kaydedildi. İki sezondur formasını giydiği lacivert-beyazlı takımda çıktığı 71 maçta 25 gol atan ve 18 asist yapan başarılı kanat oyuncusu, 3 yıl aradan sonra yeniden Premier Lig’e yükselen Aston Villa’nın kadrosuna kattığı 9. isim oldu.

BÜYÜK BİR KULÜBE TRANSFER OLDUM

Kulübün internet sitesine konuşan Trezeguet, “Büyük bir kulübe geldiğim için mutluyum. Umarım takımın başarılı olmasına yardımcı olurum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Premier Lig’de oynamak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı. Aston Villa, sezonun ilk haftasında deplasmanda Tottenham ile karşılaşacak.

Kasımpaşa’dan yapılan açıklamada “Kulübümüze verdiği emekler ve gösterdiği özveri için oyuncumuz Mahmoud Trezeguet’ye teşekkürlerimizi sunuyor, yeni takımı Aston Villa’da başarılar ve mutluluklar diliyoruz” denildi.

2 MİLYON’A GELDİ 12 MİLYON EURO’YA GİTTİ

Lacivert-beyazlı kulübün, 2017-2018 sezonunun başında Belçika temsilcisi Anderlecht’ten kiraladığı yıldız oyuncunun geçtiğimiz sezon ise 2 milyon euro’ya bonservisi alınmıştı. Türkiye’de ter döktüğü 2 sezonda da adından söz ettiren Trezeguet, ilk sezonunda 33 resmi maçta 16 gol ve 8 asist, ikinci sezonunda ise 38 resmi maçta 9 gol ile 10 asistlik katkı vermişti. Mısır Milli Takımı’nın da formasını giyen Trezeguet, 41 karşılaşmada 6 gol kaydetti.

Kasımpaşa geçen sezon devre arasında Diagne’yi 13 milyon euro’ya satarken bu sezonda Trezeguet’i 12 milyon euro’ya Aston Villa’ya gönderdi.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder