19 Temmuz 2019 Cuma

Bu hafta vizyonda 9 yeni film var

Türkiye’deki sinemalarda bu hafta dokuz yeni film vizyona giriyor.

BOLD– Uzun süredir beklenen “Aslan Kral” vizyona girdiği 19 Temmuz’da 3’ü yerli toplam 9 yeni film sinemaseverleri bekliyor. İşte haftanın filmleri:

ASLAN KRAL

Disney’in en sevilen animasyonlarından olan 1994 tarihli Aslan Kral’ın yeniden çevrimi, yavru bir aslan olan Simba’nın maceralarını konu ediyor. Babası Ormanlar Kralı Mufasa’ya hayran bir yavru aslan olarak mutlu bir hayat süren Simba’nın yaşamı, sinsi amcası Scar yüzünden sonsuza dek değişir.

GLORIA BELL

Gloria Bell 50’li yaşlarında dul bir kadındır. Ancak bir anneanne olmak pek de onun istediği gibi bir hayat değildir. Bu yüzden Gloria gündüzlerini ofisinde çalışarak geçirirken akşam olduğunda ise kendini dans pistine bırakmaktadır.

İMPARATOR: YERALTI DÜNYASININ HÜKÜMDARI

Bir cezaevinden kaçan eski bir mahkum işlemediği bir suç yüzünden kendini bir anda Paris’in acımasız yeraltı dünyasında bulur. Fransızların ünlü tarihi karakteri Vidocq’un hikayesinin anlatıldığı filmin başrolünde Vincent Cassel var. Vidocq’un daha önce Gerard Depardieu tarafından da 2001 tarihli filmde canlandırıldığını hatırlatalım.

AKILLARA SEZA

Geçirdiği bir kaza sonucu komaya giren genç bir adamın 22 yıl sonra uyanınca yaşadıklarını anlatan filmin başrollerinde Aslıhan Güner, Timur Acar, İnan Ulaş Torun var.

ECİNNİ: TILSIMLI MEZAR

Osmanlı döneminden kalma 400 yıllık bir köyde yaşanan gizemli olayların anlatıldığı filmi Mehmet Sağlam yönetiyor.

KURTULUŞ GÜNÜ

1944’te Normandiya Çıkarması’nda görev alan bir grup askerin yaşadıklarını anlatan film, gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlanmış.

ŞAHIS 46

Festivale gitmek için yola çıkan bir grup arkadaşın yolculukları hiç de bekledikleri gibi geçmeyecektir.

KRİPTO VURGUN

Usta oyuncu Kurt Russell’i izleme imkanı bulabileceğimiz Kripto Vurgun kara para aklama ile mücadeleye girişen genç bir bankacının hikayesi.

ZAVALLI

Sundance Fİlm Festivali resmi seçkisinde yer alan “Zavallı” mutsuz olduğu zamanlarda kendini daha iyi hissettiğini fark eden bir adamın öyküsü…

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder