18 Temmuz 2019 Perşembe

Takipçisini kırmayan Haluk Levent ‘düğünü bastı’

Haluk Levent konser için gittiği Bolu’da sahnenin yakınında düğün yapan takipçilerinin sosyal medyadan yaptıkları davetini geri çevirmedi. Levent, çiftle karşılıklı oynadı.

BOLD – Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 85’inci yıl dönümü dolayısıyla Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne alan Haluk Levent, Demokrasi Meydanında kurulan sahnede hayranlarıyla buluştu. Konsere katılan binlerce Bolulu, 2 saat süren konser boyunca Haluk Levent’in söylediği şarkılara eşlik etti.

BAK ABİ NASIL ÜZGÜNÜZ!

Sosyal medyayı interaktif kullanan ve takipçileriyle sık sık iletişime geçen sanatçıyı aynı gece düğünü olan Bolulu bir çift düğününe davet etti. Yasemin Devrim adlı takipçi “Haluk abi günlerdir sana ulaşmaya çalışıyoruz. Bak abi senin konser 22.30 da başlıyor abi konsere 2 dakikalık yer düğün salonu. Bak abi nasıl üzgünüz. Ne var abi bi gelsen ya mutluluğumuza mutluluk katsan” diyerek Haluk Levet’i davet etti.

HALUK LEVENT’TEN OLUMLU CEVAP

Çiftin davetlerini geri çevirmeyen Levent sosyal medya hesabından “Offf offff! Geliyoruz ülen düğünü basmaya!” dedi.

ÇİFTLE KARŞILIKLI OYNADI

Düğünde çiftle karşılıklı oynayan Levent, evlenen çift için şarkı da söyledi. Ünlü sanatçı düğünde çekilen görüntüleri sosyal medya hesabından da takipçileriyle paylaştı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder