19 Temmuz 2019 Cuma

MİT yurt dışında suikast hazırlığında!

MİT’in yurt dışında Hizmet Hareketi gönüllülerini infaz edebileceğini açıklayan Milliyet yazarı Tunca Bengin, üst düzey istihbarat yetkilisinin sözlerini aktardı. MİT’in yurt dışında suikast hazırlığında olduğunu duyurdu.

BOLD – Tayyip Erdoğan’ın MİT’i kullanarak Hizmet Hareketi’ne karşı yürüttüğü cadı avıyla ilgili korkunç bir itiraf geldi. İşkence ve adam kaçırma olaylarının odağındaki MİT ile ilgili edindiği bilgileri köşesine taşıyan Milliyet yazarı Tunca Bengin, teşkilatın suç çarkını tek tek anlattı.

“FETÖ’cüler kaçıyor MİT kovalıyor” başlıklı yazısında Bengin, daha önce Kosova, Moldova, Pakistan, Malezya ve Ukrayna’da yaşayan Hizmet Hareketi gönüllülerinin uluslararası hukuku hiçe sayarak Türkiye’ye kaçıran MİT’in yeni planları olduğunu belirtti.

3 YILDA 18 ÜLKEDEN 100 İSİM

MİT’in yurt dışında Hizmet Hareketi gönüllülerine yönelik suikast hazırlığında olduğunu yazdı. Bengin, 18 Temmuz’da yayımlanan makalesinde MİT’in son üç yılda 18 ülkeden 100 civarında Hizmet Hareketi gönüllüsünü kaçırarak Türkiye’ye getirdiğini vurguladı.

Yazıda, “Diğerlerinin de yerleri, yurtları belli ve her an paketlenmek üzere MİT’in nefesi hepsinin enselerinde” ifadeleri dikkat çekti. Bengin, bu bilgileri ismini gizli tuttuğu üst düzey bir MİT yetkilisinin sözlerine dayandırdı. Suikast hazırlıklarıyla ilgili bilgiler verdi.

BULUNDUKLARI YERDE…

“Bu hainlerin bulundukları yerde etkisiz hale getirilme ihtimali bile konuşuluyor. Yani o karanlık geceden bu yana üç yıl geçmesine rağmen yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da daha görülecek çok hesap var” dedi.

Aynı MİT yetkilisinin şu sözlerini de aktardı: “Başta Fetullah Gülen olmak üzere liderlerinin hepsi ortalıkta yok, dolayısıyla bunlarla hesaplaşmanın bir şekilde sonuna kadar devam etmesi gerek ve edilecek.”

MİT’in adam kaçırma operasyonları dünya basınında

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder