19 Temmuz 2019 Cuma

Darbecilerle gerçek anlamda mücadele edilse AKP’lilerin yüzde 60’ı tutuklanır!

Saadet Partisi tarafından hazırlanan video ile 15 Temmuz kumpas darbesinin siyasi ayağının ortaya çıkarılmamasına dikkat çekildi. 15 Temmuz mağduriyetlerine yer verildi.

BOLD – Darbecilerle ‘gerçek anlamda’ mücadele edilmediğinin altının çizildiği videoda kimin telefonunda ByLock uygulaması çıktı ise tutuklansa, AKP’lilerin yüzde 60’ının hapse gireceği öne sürüldü. Adalet vurgusu yapıldı.

KİMSE KONUŞMUYOR DİYE ACI GERÇEKLER DEĞİŞMEZ

Saadet Partisi’nin resmi Twitter hesabından paylaşılan “Kimse konuşmuyor diye acı gerçekler değişmez” başlıklı videoda, darbe girişimi sırasında kaydedilen görüntülere ve yapılan haber yayınlarından alıntılara yer verildi.

DARBENİN SİYASİ AYAĞI NEDEN ARAŞTIRILMIYOR?

Videoda AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve AKP’li bakanların hizmet hareketine bir dönem dizdikleri methiyeler de yer aldı. TBMM’ne getirilen darbenin siyasi ayağı araştırılsın önergelerinin AKP-MHP tarafıdan reddedildiğine dikkat çekildi.

BYLOCK KRİTER ALINSA AKP’NİN YÜZDE 60’I HAPSE GİRER

15 Temmuz mağduriyetlerine de yer verilen videoda daha sonra Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun konuşmalarından bazı bölümler sunuluyor. Bu alıntılardan birinde Karamollaoğlu “Kimin telefonunda olursa olsun ByLock çıktıysa biz bunu hapse atarız bunu gerçek manada uygulasınlar AKP’nin yüzde 60’ı hapse girer” ifadelerini kullandı.

Temel Karamollaoğlu: ’15 Temmuz’dan sonra olan garibana oldu’

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder