3 Temmuz 2019 Çarşamba

Kazanamayınca duble yol sözünü tutmadı

AKP’nin 31 Mart seçimlerinde Ankara adayı olan Mehmet Özhaseki’nin duble yol yapma sözü verdiği yol hala yapılmadı. Yolda 10 gün önce bir bebek hayatını kaybetti.

BOLD – Ankara’da Çayırhan ile Nallıhan arasındaki 30 kilometrelik yolun duble yol yapılması yılan hikayesine döndü. Son olarak AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki de verdiği sözü tutmadı. Bu yolda 6 ayda 7 kişi hayatını kaybetti.

ÖZHASEKİ SÖZ VERMİŞTİ

İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’nin 4 Mart 2019 tarihinde Nallıhan’da yaptığı konuşmada “Ankara’dan Çayırhan’a kadar gelen duble yolun 30 kilometre daha ilaveyle Nallıhan’a kadar uzatılmasını sonuna kadar takip edeceğiz. Görev Karayollarının ama bizim de takip edeceğimiz bir iş” dediğini hatırlattı.

EN SON BİR BEBEK ÖLDÜ

Bu yolda sık sık ölümlü kazalar meydana geldiğini hatırlatan Altıntaş, “Sadece 2019 yılında meydana gelen kazalardan bazı örnekler verecek olursak 21 Haziranda meydana gelen kazada 1 bebek öldü, 5 yaralı var. 1 Haziranda meydana gelen otomobil devrilmesi sonucu 2 yaralı var. 27 Ocakta 6 genç bu yolda meydana gelen kazada yaşamını yitirdi” dedi.

DAHA KAÇ KİŞİ ÖLMELİ?

Altıntaş, Karayolları Genel Müdürlüğüne, bu 30 kilometrelik tehlikeli yolun duble yol hâline getirilmesi için daha kaç bebeğin ve yetişkinin yaşamını yitirmesi veya yaralanmasının beklendiğini sordu.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder