3 Temmuz 2019 Çarşamba

Messi’ye yine hüzün düştü

Olmuyor, olmuyor, olmuyor… Barcelona formasıyla kırılmadık rekor, kazanılmadık başarı, kaldırılmadık kupa bırakmayan Lionel Messi, sıra Arjantin Milli Takımı’na gelince tutulup kalıyor. Sürekli vatandaşı Diego Maradona ile kıyaslanan ve milli forma ile hiç kupa kazamadığı için Maradona’nın gerisinde olduğu söylenen Messi,

Copa America’da erken final olarak nitelendirilen Brezilya ile Arjantin arasındaki yarı final maçında bir kez daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Maçı kazanan Sambacılar oldu. Ev sahibi Brezilya, Jesus ve Firmino’nun golleriyle mücadeleden 2-0 galip ayrılırken; Barcelona ile sayısız başarıya imza atan Lionel Messi, Arjantin milli formasıyla bir büyük organizasyonu daha kupasız kapattı.

MESSİ, COPA AMERICA’YI BİR GOLLE TAMAMLADI

Maradona, ülkesi Arjantin’e 1986 Dünya Kupası’nı kazandırırken; Messi, daha önceki Copa America ve Dünya Kupası organizasyonlarında Arjantin finale kadar yükselmesine rağmen kupayı havaya kaldırma başarısı gösteremedi. Messi, Copa America’yı penaltıdan attığı bir golle tamamladı.

BREZİLYA’NIN RAKİBİ ŞİLİ Mİ OLACAK, PERU MU?

Copa America’da bu gece yarısı Şili-Peru yarı finali oynanacak. Kazanan, finalde ev sahibi Brezilya ile karşı karşıya gelecek.

MESSİ’NİN MİLLİ FORMALI KUPA HASRETİ

2006 Dünya Kupası YARI FİNAL
2010 Dünya Kupası YARI FİNAL
2014 Dünya Kupası FİNAL
2018 Dünya Kupası SON 16
2007 Copa America FİNAL
2011 Copa America YARI FİNAL
2015 Copa America FİNAL
2016 Copa America FİNAL
2019 Copa America YARI FİNAL

kronos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder