4 Temmuz 2019 Perşembe

Taburcu olan Mehmet Ali Erbil’i ağlatan ‘dua’ anısı

Yatttığı hastaneden 8 ay sonra taburcu olan Mehmet Ali Erbil hastalığı süresince damadının başında ona ettiği duaları tekrar etmeye çalıştığını anlatırken gözyaşlarına boğuldu

BOLD- Evinin balkoundan düşerek yaralanan ve 8 aydır Maslak’ta bir özel hastanede tedavi olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil taburcu oldu. Hastane çıkışında Erbil’i gazeteciler karşıladı. Esprili bir dille tedavi sürecinde gazetecilere yaşadıklarını anlatan Erbil konuşması sırasında duygusal anlar da yaşadı.

ASKERLİK BİLE 6 AY OLDU, BEN 8 AY KALDIM

Erbil ”Eşi benzeri görülmeyecek bir tablo ile karşılarına geldim ama ellerine sağlık, beni bu günlere getirdiler” diyerek hastane personeli ve doktorlara teşekkür etti. Erbil ”Askerlik bile 6 aya indi ama ben 8 buçuk ay kaldım. Beni hayata döndüren doktorlarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü normalde ‘Mehmet Ali Bey’ diyerek benden yardım isterlerdi, şimdi ise tam tersi oldu. Tedavi sürecinde 3 ayın sonucunda bu kez doktorum, ‘Mehmet Ali Bey’ diyerek beni uyandırdı” sözleriyle dinleyenleri güldürdü.

ALLAH’A DUA ETTİM SOL ELİMİ BAHŞETTİ

Hayatımda başıma böyle bir şey gelmedi yürüyebileceğime inanmıyordum diyen Erbil, ”Doktor bir aileden gelmeme rağmen yakınlarımda da böyle bir şey olmadı. Hiçbir şekilde inanmıyordum ama kız kardeşim Yeşim, bir doktor getirdi. O doktor yaptığı testler sonucunda yüzde 99 yürüyebilecek dedi. İlk sol elim hareket etti ben normalde sağ elimi kullanıyordum. Benim için dünya sanki yeniden keşfedilmiş gibi oldu. Onun için Allah’a dua ettim ve ‘bana sol elimi bahşet’ dedim. Şükür sol elim geldi ondan sonra sağ elim ve diğerleri geldi. Sonra da inşallah ayaklarıma gelecek. 3 kere üst üste kaburgalarım ameliyat edildi”dedi

DAMADIM BANA DUALAR ÖĞRETTİ

Kendisi yalnız bırakmayan büyük kızı ve ilk eşine teşekkür eden Erbil ”8 ay boyunca başımdan ayrılmadılar. Gizli gizli yoğun bakıma girme teşebbüsünden bulundular” diye konuştu. Damadının kendisine dualar öğrettiğini anlatan ünlü şovmenin gözleri doldu.

”Damadım yeni dualar öğretti, o dua ederken hiç bilmediğim duaları ben tekrar ettim” derken oldukça duygulanan Erbil daha fazla konuşamadı. Basın mensuplarına teşekkür eden Erbil daha sonra tekrar hastaneye girdi.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder