5 Temmuz 2019 Cuma

Toplam değeri 88 TL olan 6 oyun ve uygulama kısa süreliğine App Store’da ücretsiz

ABD’li teknoloji devi Apple’ın işletim sistemi iOS’a uyumlu 1 adet oyun ve 5 adet uygulama, bu hafta App Store’da kısa süreliğine ücretsiz.

BOLD – Kısa süreliğine ücretsiz iOS uygulamaları serisinde bu hafta 1 adet oyun ve 5 adet uygulama bulunuyor.

1. Beep Me – Reminders

Normal fiyatı: 22 TL

Aslında adından da anlaşılabileceği gibi bir hatırlatıcı uygulaması olan Beep Me, markette bulunan ve alanındaki en hızlı, en kolay kullanıma sahip uygulamalardan biri.

45 farklı hatırlatıcı ses bulunan uygulamada hatırlatıcı notlar isteğe göre günlük, haftalık, aylık hatta yıllık olarak da ayarlanabiliyor.

2. Ace Maverick

Normal fiyatı: 5.50 TL

Listedeki tek oyun olan Ace Maverick’te helikopter pilotu olarak tedarik gemilerini koruma, rehineleri alma ve günü kurtarma görevleri veriliyor.

3. My Gratitude Journal

Normal fiyatı: 11 TL

Herhangi bir abonelik gerektirmeyen bu günlük uygulaması, kullanıcılarına şifre koruma sistemiyle yüzde 100 güvenlik de sağlıyor.

4. Bandwidth Pro

Normal fiyatı: 11 TL

Bandwidth Pro, GPRS, 3G ve Wi-Fi bağlantılarının bant genişliğinin ya da veri kullanımının ölçülebileceği bir uygulama. Farklı veri türleri desteği de bulunan uygulama, belirlenen veri sınırı aşıldığında bir uyarı bildirimi de gönderebiliyor.

5. Phone Drive: File Storage Sync

Normal fiyatı: 11 TL

Phone Drive, iPhone ve iPad ile yerel ya da bulutta bulunan dosyaları düzenlemeyi ve görüntülemeyi sağlayan bir uygulama. Phone Drive’a ayrıca Mac ya da Windows’tan Wi-Fi aracılığıyla bağlanmak ve dosya transferi yapmak mümkün.

6. Preview Your Feed

Normal fiyatı: 28 TL

Aslında bir planlama uygulaması olan Preview Your Feed ile Instagram hesapları daha ilgi çekici hâle getirilebilir.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder