23 Kasım 2019 Cumartesi

3 günde anne ve babasını kaybetmenin acısını yaşadı

Eşinden üç gün sonra 21 Kasın’da ölen eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, bugün toprağa verildi. Bengü Büyükanıt Caymaz, üç gün içinde anne ve babasını kaybetmenin acısını yaşadı.

BOLD – Filiz Büyükanıt, 18 Kasım’da hayatını kaybederken rahatsızlığı nedeniyle eşinin cenaze törenine katılmayan Yaşar Büyükanıt da sadece üç gün sonra 21 Kasım’da can verdi. Eski Genelkurmay Başkanı, bugün toprağa verilirken üç gün içinde anne ve babasını kaybeden Bengü Büyükanıt Caymaz’ın acısı büyüktü. Büyükanıt için Selimiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazını Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak kıldırdı.

CENAZEDE KİMLER VARDI?

Cenaze törenine Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler ve Kuvvet Komutanları, CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay, eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, eski Genelkurmay Başkanları Hüseyin Kıvrıkoğlu, Hilmi Özkök, Işık Koşaner ve İlker Başbuğ, eski ordu ve kuvvet komutanlarından Engin Altay, Ergün Saygun, Hurşit Tolon, Çevik Bir, Tuncer Kılınç, eski Türk Ortodoks Patrikhanesi’nin basın sözcüsü Sevgi Erenerol, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile eski başkan Aziz Yıldırım da katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından, Büyükanıt’ın naaşı Karacaahmet Mezarlığında defnedildi.

Yaşar Büyükanıt, tedavi gördüğü hastanede solunum ve kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmişti.

“Saray’daki CHP’li” yalan haberinin kaynağı Talat Atilla çıktı: O da haberi başkasından almış…

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder