19 Kasım 2019 Salı

‘Katilini seven kalp’ son yolculuğuna uğurlandı

Isparta’da 17 saat boyunca direndiği eski erkek arkadaşının bıçaklayarak katlettiği Güleda Cankel, memleketinde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Teslim olan katil zanlısı Zafer Pehlivan da tutuklandı.

BOLD- Isparta’da eski erkek arkadaşı Zafer Pehlivan tarafından katledilen, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü birinci sınıfı öğrencisi Güleda Cankel memleketi Muğla’da toprağa verildi. Olayın ardından kaçan katil zanlısı Zafer Pehlivan, daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Pehlivan’ın cinayetin ardından, Güleda Cankel’i öldürdüğü saati yazdığı sosyal medya paylaşımları çok konuşulmuştu. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

TABUTUN ÜSTÜNE DÜĞÜNDE GİYDİĞİ ELBİSESİ VE GÜL TOMURCUKLARI KONULDU
Otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınan Cankel’in cenazesi Isparta’dan memleketi Muğla’ya getirildi. Genç kızın cenazesi ilk olarak Menteşe ilçesi Ortaköy Mahallesindeki evine götürüldü. Helallik alındıktan sonra tabutun üzerine Güleda’nın geçen yaz evlenen ablasının düğününde giydiği elbisesi örtüldü.

ANNESİ AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI
Helallik için cenazesi Muğla’daki baba ocağına getirilen Güleda Cankel’in annesi Vefaret Cankel’in ayakta duramayacak halde olduğu görüldü. Gözü yaşlı anne ve babayı yakınları teskin etmeye çalıştı.

Menteşe Müftüsü Mustafa Aydın’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından cenaze, Ortaköy Mezarlığında defnedildi. Cenazeye Güleda’nın yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve daire müdürlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda vatandaş katıldı.

BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRÜP TESLİM OLMUŞTU
Isparta’da üniversite öğrencisi Güleda Cankel (19), Muğla’dan, Ispartaya gelen eski erkek arkadaşı Zafer Pehlivan tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Polise telim olan Pehlivan, 17 saat boyunca kendisinden kurtulmaya çalışan Cankel’i önce boğmaya çalıştığını başaramayınca bıçakladığını itiraf etmişti. Pehlivan’ın cinayet sonrası instagram hesabından yaptığı paylaşımlar da kan dondurucu ifadeler kullanmıştı. Cankel, ölümünden bir hafta önce sosyal medyada paylaştığı bir not ise oldukça ilginç. Cankel olacakları tahmin ediyormuşcasına şu ifadeleri kulandı, ‘Sever mi her kalp katilini.’

Irak Askeri İstihbarat Şefi’den IŞİD uyarısı: Örgütün en iyi iki bombacısı Türkiye’de!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder