19 Kasım 2019 Salı

Sevgilisini katledip ölüm saatini sosyal medyadan paylaştı: “Ömrü kısa, sevgisi sonsuz kelebeğim…”

Isparta’da üniversite öğrencisi Güleda Cankel, eski sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısının cinayet sonrası sosyal medyadan paylaştıkları ise kan dondurdu.

BOLD – Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Fotoğrafçılık Bölümü 1. sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Güleda Cankel eski sevgilisi Zafer P. tarafından öğle saatlerinde bıçaklanarak öldürüldü.

Fatih Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana gelen olayda, ailesi Muğla’da yaşayan üniversite öğrenci Güleda Cankel, Muğla’dan Isparta’ya gelen eski erkek arkadaşı Zafer P. ile buluştu.

Yaklaşık 5 yıldır birlikte olduğu eski sevgilisi ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışan Cankel, Zafer P. tarafından önce boğulmaya çalışıldı. Genç kızın direnmesi üzerine zanlı, Güleda Cankel’e bıçakla saldırdı. Ağır yaralanan genç kız olay yerinde hayatını kaybetti.

YASA BOĞULDULAR

Güleda Cankel’in cenazesi otopsi yapılmak üzere SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Acı haberi alan ailesi de Isparta’ya geldi. Annesi hastane önünde sinir krizi geçirerek bayıldı ve tedavi altına alındı. Cankel’in öldürülmesi sınıf arkadaşlarını da yasa boğdu. Arkadaşları hastaneye gelerek, yaşanan cinayete büyük tepki gösterdi.

KAN DONDURAN PAYLAŞIMLAR

Olayın ardından kaçan Zafer P. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zafer P.’nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ise kan dondurdu. Genç kızı katleden cani, Güleda Cankel’in ölüm saatini Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımda, “Her şeyin zamanı yaşadığınız o andır. Mutlu olmayı ertelemeyin, canınızın istediği zaman ölmeyeceksiniz. Ve biz o zamanın değerini bilemedik. 18/11/2019 saat 13:47 bitti” notunu düştü.

Zafer P’nin hesabının açıklama kısmına da “Ömrü kısa, sevgisi sonsuz kelebeğim” yazarak kalp koyduğu dikkat çekti.

SEVER Mİ HER KALP KATİLİNİ?

Cenazesi morgdan baba Mustafa Cankel tarafından gözyaşlarıyla alınarak Muğla’ya götürülen genç üniversite öğrencisi Güleda Cankel’in de sosyal medya hesabından geçen hafta yaptığı paylaşım dikkat çekti. Cankel, olacakları sezmişcesine şu notu paylaştı, ‘Sever mi her kalp katilini.’ Bu arada Cankel’in katledilmesi sosyal medyada da büyük tepki topladı.

LANET OKUYUN O SEVGİYE

Eski erkek arkadaşı tarafından katledilen Güleda için şarkıcı ve aktivist Haluk Levent, şu notu paylaştı: “El bebek büyüt. Yeme yedir. Tek umudun kızının okuması mutlu olması olsun. Sonra bir katil gelsin onu bıçakla kessin! Ana yüreği dayanır mı? Kızlar! Haluk abinizin tavsiyesi! Sevgilinizde en ufak bir şiddet eğilimi gördüğünüzde uzaklaşın kaçın! Lanet okuyun sevgiye.”

Cezaevindeki çocuk Adil Bera’ya ölümcül hastalık teşhisi konuldu

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder