20 Kasım 2019 Çarşamba

“Cosmos” serisinin 3. sezonu National Geographic’te prömiyer yapacak

Beğenilen belgesel serisi “Cosmos” üçüncü sezonu prömiyerini 2020 Mart’ında National Geographic’te yapacak.

BOLD– “A Pesonal Voyage” ve “A Spacetime Odyssey” isimli ilk iki sezonun ardından 9 Mart 2020’de izleyici buluşacak olan üçüncü Cosmos, “Possible Worlds” (Muhtemel Dünyalar)adını taşıyor.

ÜNLÜ İSİMLERE YER VERME GELENEĞİ SÜRÜYOR

Serinin ünlü isimlere yer verme alışkanlığı devam ediyor. Possible Worlds’ta seriye katkı sunacak isimler ise Seth MacFarlane, Viggo Mortensen ve Patrick Stewart. İkinci sezon olarak tanımlayabileceğimiz A Spacetime Odyssey’de yer alan Neil DeGrasse Tyson da 9 Mart’ta izleyiciyle buluşacak olan yeni seride yer alacak.

2039 NEW YORK DÜNYA FUARI

2039 yılında New York’ta düzenlenecek kurgusal bir fuarla start alacak olan öykü bizleri bir uzay-zaman yolculuğuna çıkaracak. Dizinin; yaratıcı, baş yapımcı, yazar ve yönetmeni olan Ann Druyan “Possible Worlds” için “Bu üçüncü Cosmos bizim için en cesur olanı.” ifadesini kullandı.

Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Seth MacFarlane Başkan Truman olarak yer alırken, Patrick Stewart astronom William Herschel’i canlandıracak. Viggo Mortensen, Sovyet bitki genetikçisi Nikolai Vavilov’u oynayacak ve Judd Hirsch’i ise atom bombasının babası Robert Oppenheimer rolünde izleyeceğiz.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder