21 Kasım 2019 Perşembe

J.London uyarlaması “Vahşetin Çağrısı”ndan ilk fragman yayınlandı

Jack London’ın ünlü eseri The Call of the Wild’dan (Vahşetin Çağrısı) uyarlanan ve başrolünde Harrison Ford’un yer aldığı aynı adlı filmin ilk fragmanı paylaşıldı.

BOLD– Beyaz Diş, Martin Eden, Demiryolu Serserileri gibi klasikleşmiş eserleri kaleme alan Jack London‘ın unutulmaz romanı The Call of the Wild sinemaseverler ile buluşacak. Daha önce Charlton Heston ve Rutger Hauer gibi oyuncularla da sinemaya uyarlanan öyküde bu sefer perdede Harrison Ford yer alacak.

ALASKA’NIN VAHŞİ DOĞASINDA BİR KÖPEK VE BİR İNSAN

Türkçeye Vahşetin Çağrısı adıyla çevrilen The Call of the Wild, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? İle dikkatleri çeken Oscar adayı yönetmen Chris Sanders tarafından sinemaya uyarlanıyor. Filmin senaryosu ise daha önce Logan ve Blade Runner 2049’da imzası olan Michael Green‘e ait.

Film, 19. yüzyılın sonlarında yaşanan altına hücum sırasında huzurlu bir yaşam sürdüğü California’dan kızak çekmesi için Alaksa’ya götürülen Buck adlı bir köpeğin zorlu şartlara uyum sağlamak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Türkiye’de 21 Şubat 2020’de vizyona girecek olan Vahşetin Çağrısı’nda Harrison Ford’a Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford ve Colin Woodell gibi isimler eşlik ediyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder