21 Kasım 2019 Perşembe

İlhan Kesici: Kılıçdaroğlu’ndan habersiz Saray’ı ziyaret adi ve alçaltıcı

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Saray’a gidip AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la görüştüğü iddiasını yalanladı.

BOLD – Habertürk Ankara temsilcisi Bülent Aydemir, Saray’a gidip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yaptığı iddia edilen ismin CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici olabileceğini iddia etti. İlhan Kesici, Aydemir’in sözlerine “Bir CHP milletvekilinin, CHP Genel Başkanından habersiz ve gizli bir şekilde Cumhurbaşkanını ziyaret etmesi her ne sebeple olursa olsun çok adi ve alçaltıcı bir durumdur” diyerek yanıt verdi.

KESİCİ’DEN YANIT

Bülent Aydemir’in, sözlerine İlhan Kesici ise Twitter hesabından yaptığı açıklama ile cevap verdi. Kesici, “Bir CHP milletvekilinin Genel Başkanından habersiz ve gizli bir şekilde Cumhurbaşkanını ziyaret etmesi her ne sebeple olursa olsun çok adi ve alçaltıcı bir durumdur ve ayrıca hayatımın hiç bir döneminde CHP Genel Başkanı olmak gibi bir niyet veya talebim olmamıştır” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, dü, köşesinde 9 Kasım akşamı CHP’li bir siyasetçinin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Saray’da ziyaret ettiğini söylemişti. Turan, Erdoğan’ın CHP’li isme, “Türkiye’nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir” dediğini aktarmıştı.

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder