20 Kasım 2019 Çarşamba

Yeğenine 10 yıldır cinsel istismarda bulunan amca hakim karşısında: “Bizim aile şerefimizden daha mı önemli…”

İzmit’te 14 yaşındaki yeğenine 10 yıldır cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen amca F.A. hakim karşısına çıktı. Küçük kızın dedesi ve babası, amcayı savundu. Anne ise, eşinin ailesinin olayı kapatmak istediğini söyledi.

BOLD – İzmit’te 4 yaşından beri yeğeni E.A’ya (14) cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen F.A’nın yargılanmasına başlandı. E.A’nın babası ve dedesi, mahkemede F.A’dan şikayetçi olmazken, anne F.A. ise şikayetçi olduğunu söyledi.

İDDİALARI KABUL ETMEDİ

Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık F.A, mağdur E.A, annesi F.A, ablası A.A, babası ve avukatları katıldı. Duruşmada ilk olarak söz verilen sanık F.A, iddiaları kabul etmeyerek, “İddianamede bahsi geçen mağdure yeğenimin anlatımları doğru değildir. Ben 7 gün çalışan biriyim. E’nin dediği gibi her gün kendisini görüp cinsel istismarda bulunmam söz konusu değildir. Benim E’den başkaca yeğenlerim de vardır. Onları sevgi amaçlı başlarını okşadığım ve sevmişliğim de vardır. Cinsel herhangi bir amacım olmamıştır” dedi.

BABADAN “KIZIM YALAN SÖYLER” SAVUNMASI

E.A’nın babası C.A. ise kızının olayı annesine anlattığını, kendisinin ise kızının tedavi gördüğü hastanedeki doktorlardan öğrendiğini öne sürdü. C.A, “Kızıma sorduğumda ‘Amcam F. bana cinsel istismarda bulundu’ dedi. Yalnızca bu şekilde söyledi, ayrıntı anlatmadı. Kızımın agresif bir yapısı vardır, ara sıra yalan da söyler” dedi. C.A, kızının intihar girişimini ise psikolojisinin bozulmasından dolayı olduğunu savundu. C.., kardeşinden de şikayetçi olmadı.

DEDEDEN DURUŞMADA SKANDAL İFADELER

E.A.’nın dedesinin duruşmada kullandığı ifadeleri ise Habertürk Tv yargı muhabiri Caner Aktan, kişisel Twitter hesabından paylaştı. Aktan’ın aktarımları şöyle: “Amcası tarafından istismara uğrayan E.A’nın dedesi ‘Ellediyse ne olmuş. Senin g..ün bizim aile şerefimizden daha mı önemli” dedi. Bunu mahkeme salonunda söyledi. Duruşmada, herkesin gözü önünde. Bu söylendi. Bugün hem de. Çok ciddiyim.”

“Nadira’nın sigortasını yaptınız mı” sorusuna Şirin Ünal’dan beddualı cevap

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder