30 Ekim 2020 Cuma

Brad Pitt’in yeni filmi belli oldu: Bullet Train

Çoksatan Japon romanından uyarlanan ve başrolünü Brad Pitt’in üstleneceği Bullet Train’in kadrosu tamamlandı. Filmin yönetmen koltuğunda ise David Leitch oturuyor.

BOLD– “Bir Zamanlar Hollywood’da” filmi ile Oscar alan Brad Pitt’e Bullet Train’de Brian Tyree Henry, Aaron Taylor-Johnson, Andrew Koji ve Joey King gibi önemli isimler eşlik edecek.

MAFYA ÜYESİNİ CANLANDIRACAK

Aksiyon-gerilim türündeki film Japon yazar Isaka Kotaro’nun Maria Beetle adlı romanından uyarlandı. Detayları gizli tutulan filme konu olan romanda bir grup Japon mafya üyesinin Tokyo’dan Morioka’ya doğru giden hızlı trende bir araya gelmesiyle yaşanan gerilim ve aksiyon dolu olaylar anlatılıyor.

Bullet Train; Maria Beetle adlı romandan uyarlanıyor

Yönetmen David Leitch’in senaryo yazım aşamasında rol almanın yanı sıra yapımcılığı da üstleneceği açıklandı. Leitch, son olarak Fast & Furious (Hızlı ve Öfkeli) spin-off projesi Hobbs & Shaw‘u yönetmişti. Çekim tarihi henüz net olarak açıklanmayan filmde Brad Pitt’in yapım şirketi Plan B‘nin yer alıp almayacağı da henüz belli değil.

56 yaşındaki Brad Pitt, Quentin Tarantino’nun geçen yıl çok ses getiren Once Upon a Time in Hollywood (Bir Zamanlar Hollywood’da) filminde dublör Cliff Booth rolüyle ilk oyunculuk Oscar’ını kazanmıştı. Pitt, ayrıca geçen yıl bilim kurgu filmi Ad Astra‘da da rol almıştı.

Pitt’in, yaklaşan projeleri arasında Damien Chazelle’in yöneteceği ve Emma Stone‘la başrolleri paylaşacağı Babylon isimli film de var.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder