30 Ekim 2020 Cuma

Fransa’daki radikal dinci Erdoğan’dan sığınma talep etti

Fransa’da radikal İslamı yaymakla suçlanan Sihamedi, Suriye, Libya ve Karabağ’da radikal unsurları desteklemekle suçlanan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sığınma talep etmesi dikkat çekti. Göç İdaresi, Sihamedi’ye yanıt vererek sığınma talebine yeşil ışık yaktı.

BOLD – Fransa’da radikal İslamı yayma gerekçesiyle kapatılan BarakaCity’nin başkanı İdriss Sihamedi, kendisi ve ekibi için AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan sığınma istedi.

GÖÇ İDARESİ’NİN YANIT VERMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Rus Sputnik’in aktardığına göre Twitter’dan bir paylaşımda bulunan ve Erdoğan’ı da etiketleyen BarakaCity’nin başkanı İdriss Sihamedi, ölüm tehditleri aldıklarını duyurdu. Sihamedi’nin tweetine Göç İdaresi Genel Müdürlüğü yanıt verdi. Müdürlük, “Siz ve iş arkadaşlarınız, isminiz, soyadınız, kimlik bilgileriniz ve pasaport numaralarınızın da bulunduğu sığınma talebi dilekçeleriniz ile kurumumuza bireysel başvuruda bulunursanız, değerlendirmeye alacağız. Bilgileriniz geldikten sonra, İstanbul Havaalanı’ndaki ekibimiz durumla ilgili bilgilendirilecektir” yanıtını verdi.

Silivri’de 44 mahkumun koronaya yakalandığı koğuştan mektup var: Sistematik işkenceyle soykırım

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder