30 Ekim 2020 Cuma

Sahte içkiden ölüm 89’a çıktı ancak üretim tam gaz sürüyor

Son üç haftada Türkiye genelinde sahte içkiden dolayı ölenlerin sayısı 89’a yükseldi. Ölümlere rağmen yurdun dört bir yanında kaçak içki üretiminin devam etmesi dikkat çekti. 

BOLD – 9 Ekim’de başlayan kaçak içki nedeniyle yaşanan ölümlere yenileri eklenmeye devam ediyor. İzmir’de 2 kişi daha tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti. Yurt genelinde sahte içkiden ölenlerin sayısı 89’a yükseldi. Ekipler, 9 ekimden bu yana artan ölüm haberleri üzerine operasyonlarını sürdürüyor.

KAÇAK İÇKİ ÜRETİMLERİ SÜRÜYOR

NTV’de yer alan habere göre; son olarak Malatya’nın Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde tespit edilen iki adrese baskın yapıldı. Adreste 3 bin 880 litre sahte içki bulundu. Adana’da da Mısır Çarşısı’ndaki iki işyerinde arama yapıldı. 450 litre etil alkol ve 4 bin 459 paket kaçak sigaraya el koyuldu. Antalya’nın Manavgat ilçesinde ekipler, bir otelin deposunda bin 108 litre sahte ve gümrük kaçağı içki ele geçirdi. Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde ise bir bağ evinde 650 litre sahte içki bulundu. 4 kentteki operasyonlarda toplam 7 kişi gözaltına alındı.

Silivri’de 44 mahkumun koronaya yakalandığı koğuştan mektup var: Sistematik işkenceyle soykırım

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder