31 Ekim 2020 Cumartesi

Semt Semt Kitap Günleri 8 Kasım’a kadar Kadıköy’de

Kadıköy’deki Semt Semt Kitap Günleri’nde önde gelen yayınevlerinin yanı sıra sahaflar da olumsuz havaya ve pandemiye rağmen kitap tutkunlarını ağırlamayı sürdürüyor.

BOLD– İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Semt Semt Kitap Günleri”nin ikincisi 24 Ekim’de Kadıköy’de başladı. 36 yayıneviyle birlikte birçok sahafın da yer aldığı etkinlik 8 Kasım’a kadar Kadıköy Rıhtım Balon alanında devam edecek

PANDEMİ KATILIMI DÜŞÜRDÜ

Birgün’ün haberine göre; kitap mezatları, söyleşiler ve Karagöz-Hacivat etkinliklerinin de yer aldığı Kitap Günleri hakkında stand görevlileri katılımın pandemi sebebiyle düşük oluşundan şikâyetçi.

Yaklaşık altı aydır hiçbir kitap fuarı yapılmadığını belirten yayınevi temsilcileri kitap günlerinin başka semtlerde de yapılabileceğini böylece daralan saktörün nefes alabileceğini dile getirdi. İBB’nin tanıtım faaliyetlerinin yetersizliği de görevlilerin şikâyetçi olduğu bir diğer konu.

Kitap Günleri’ndeki standlarda her bütçeye göre kitapların yanı sıra çeşitli Osmanlıca eserleri, dergileri, mecmuaları ve koleksiyonluk daha birçok parçayı da bulmak mümkün.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder