29 Ekim 2020 Perşembe

Bu hafta 5 yeni film vizyona giriyor

Bir önceki hafta sonunda 33 bin kişinin salonlara gittiği Türkiye’de bu hafta 3’ü yerli olmak üzere 5 film vizyona girecek.

BOLD– Türkiye’de 23-25 Ekim hafta sonunda sinemalarda gösterilen 31 filmin izleyici sayısı 33.813 ile sınırlı kaldı. İstanbul’daki koronavirüs vakalarının artışı ile ilgili bilgilerden dolayı bu haftanın daha zor geçmesi beklenirken 3’ü yerli 5 yeni film gösterime giriyor.

İşte haftanın yeni filmleri…

NASİPSE ADAYIZ

Yönetmen, oyuncu ve senarist Ercan Kesal’ın ilk uzun metraj filmi “Nasipse Adayız” bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor.

Bir adamın İstanbul’da bir ilçenin belediye başkanlığına aday olma sürecinde yaşadıklarının anlatıldığı filmde Ercan Kesal’ın yanı sıra Nazan Kesal, Selin Yeninci, İnanç Konukçu ve Muttalip Müjdeci rol alıyor.

Altın Koza’da En İyi Film ve En İyi Senaryo ödüllerini alan film, 12-22 Kasım’da bu yıl 9’uncusu düzenlenecek “Uluslararası Mannheim-Heidelberg Film Festivali’nde” yarışacak.

YAKIN TEHLİKE

Kriv Stenders’in yönettiği Avustralya yapımı film bir Vietnam hikâyesi. 1966 yılında Vietnam Savaşı sırasında “Long Tan” isimli bölgede 2 bin 500 Vietnam askerine karşı hayatta kalamaya çalışan Avustralya ve Yeni Zelandalı 108 askerin hikayesinin anlatıldığı filmde Vikings dizisiyle şöhret olan Travis Fimmel, Toby Blome, Alexander England, Aaron Glenane ve Uli Latukefu rol alıyor.

HASHTAG

Film çekimi için ıssız bir yere giden 6 sosyal medya fenomeninin başından geçen korku dolu olayların anlatıldığı filmde Özüm Çakır, Ela Yörüklü, Gülderen Güler, Burak Çoban ve Ergülcan Akıncıoğlu rol alıyor. Yönetmen Başaran Şimşek

KÂBUS EVİ

Son yılların en iyi korku filmlerinden “A Quiet Place”in senaristleri Scott Beck ve Bryan Woods’un yönettiği film, cadılar bayramını geçirmek için bir korku evine giden arkadaşların yaşadığı dehşetli olayları anlatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Katie Stevens, Will Brittain ve Lauryn Alisa McClain yer alıyor.

Y. KÖYÜ YE’CÜC ME’CÜC

Batuhan Gündüz‘ün yönettiği korku filmi, doğaüstü olayların yaşandığı iddia edilen bir köyde yaşananları kayıt altına alan üç arkadaşın başından geçenleri konu ediniyor. Filmde yönetmen Gündüz’ün yanı sıra Onur Ertuş, Arif Kılıç, Burak Bican ve Mustafa Yıldız rol alıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder