23 Ekim 2019 Çarşamba

AKP’li Etyemez: ‘Kriz yok, kimse iş beğenmiyor’

Ekonominin AKP iktidarı boyunca kriz yaşamadığını savunan AKP Konya Milletvekili Etyemez, işsizlik için de Konya’da iş insanlarının çalıştıracak eleman bulamadığı söyledi.

BOLD- AKP Konya İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan AKP Konya Milletvekili Halil Etyemez, AKP iktidarı boyunca kriz görmeyen Türkiye ekonomisinin dışarıdan müdahalelerle yıpratılmaya çalışıldığını belirterek, “Barış Pınarı Harekatı ile Türkiye, ekonomi üzerinden tehdit edildi” diye konuştu.

BAŞARININ SIRRI BAŞKANLIK SİSTEMİ

AKP’li Etyemez, “Bu ülkede 17 yıldır iktidarda bulunan  partiyiz. Bugüne kadar ekonomik kriz yaşamamış bir ülkeyiz. Sadece  kısa bir dönem ekonomik daralma yaşadık. Bu da dışarıdan bize yapılan müdahalelerle ilgiliydi. Bu ekonomik daralmadan bir an önce toparlanmaya geçişimizin sebebi güçlü başkanlık sistemidir” dedi.

İŞ ÇOK ELEMAN YOK

Artan işsizlik rakamlarına değinen Halil Etyemez, işsizlikle ilgili ilginç yorumlarda bulunarak şöyle konuştu: “Suriye krizi yaşanmadan önce Konya’da iş adamlarımızla yaptığımız toplantılarda kimsenin iş beğenmediğini belirtip, eleman bulmakta zorluk çektiklerini anlatmışlardı. Buna da şahidiz.”

İşsizlik rakamlarındaki artış ve yüzde 50’lere yaklaşan gıda enflasyonuna rağmen Etyemez’in kriz yok açıklaması sosyal medya kullanıcılarının da gündeminde yer aldı. Yapılan yorumlarda Etyemez’in ‘Kriz yok, kimse iş beğenmiyor’ sözlerine tepki var.

AYM’den emsal karar: Mal varlığına el koyma kararı ölçüsüz

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder