24 Ekim 2019 Perşembe

Küçük Arslan Kardeşlere Yaşatılan Zulüm

Hizmet Hareketine mensubiyeti nedeniyle “Terör” soruşturması geçiren ve bu nedenle karı-koca tutuklanan yüzlerce aile, haksız bir şekilde cezaevlerinde tutuluyor. Kimilerinin bakacak kimseleri olmadığından yada bebek olmaları nedeniyle yüzlerce çocukta anneleriyle birlikte beton zeminlerde büyümek zorunda bırakılıyor.
Kimileri “bana dokunmayan yılan bin yaşasın”, kimileri “onlarda büyüyünce “terörist” olacaklar, oh olsun diyerek”, kimileri de bu zulme karşı yapılan itirazların bile “teröre destek olunuyor” algısı nedeniyle  bebeklerin, çocukların anne babaları hayatta olmalarına rağmen yetim ve öksüz bırakılmalarına ses çıkartamıyorlar.
Edirne Emniyet Müdürlüğünce geçtiğimiz Haziran ayında gözaltına alınan; anne Beyaz Deniz Arslan ve baba Murat Arslan’ın 2.5 yaşındaki Yavuz ve 5 yaşındaki Esat isimli çocuklarının da anne babaları hayatta iken yetim ve öksüz kaldıkları öğrenildi.
Arslan çiftinin Edirne Emniyeti’nde ki gözaltı işlemleri ardından nasıl bir adli uygulamayla karşılaştıkları bilinmiyor. Bu hukuksuz gözaltı uygulamasına son verilip küçük Arslan kardeşlerin anne ve babasına kavuşmalarını ümit ediyoruz.
Anne ve baba tutukluluğuna son verilmesi için yetkilileri duyarlı olmaya davet ediyoruz.
https://t.co/rhWsI49HnH
https://twitter.com/magduriyettr1/status/1135076023614279680?s=19

 



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/10/24/kucuk-arslan-kardeslere-yasatilan-zulum/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder