25 Ekim 2019 Cuma

Sinemalarda 6 yeni film var

Türkiye’deki sinemalarda 25 Ekim Cuma günü 2’si yerli 6 film vizyona girdi.

BOLD– Ali Atay imzalı Cinayet Süsü haftanın en dikkat çeken filmi… “Cinayet Süsü”nün iki haftadır gişeye ambargo koyan “7.Koğuştaki Mucize”yi geçip geçemeyeceği merak ediliyor. İşte haftanın yeni filmleri…

CİNAYET SÜSÜ

Ali Atay’ın yönettiği film “Ölümlü Dünya” ekibinin kaleminden çıkmış. Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Feyyaz Yiğit, Mert Denizmen, Mehmet Özgür gibi önemli isimlerin rol aldığı film gizemli bir seri katili yakalamaya çalışan cinayet büro ekibinin absürtlük sınırlarında gezen komik hikayesini anlatıyor.

THE INFORMER/ MUHBİR

Sicario gibi başarılı bir filmin yapımcılarının sunduğu film, eski özel kuvvetler ajanı Pete Koslow’un yozlaşmış FBI ajanları, acımasız uyuşturucu çeteleri ve hapishane arasındaki baş döndüren savaşını anlatıyor. Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Clive Owen ve Ana De Armas’ın başrolde olduğu filmi Andrea Di Stefano yönetiyor.

LE DAIM/ DERİ CEKET

“Artist”teki performansıyla Oscar’a uzanan Jean Dujardin, deli bir yönetmenin gerçeküstü komedi filminde başrolde. “Deri Ceket” püsküllü süet ceketiyle aşk yaşayan Georges’un saplantılı ve yalnız hayatını mercek altına alıyor.

AFTER THE WEDDING/ GEÇMİŞİN SIRLARI

Michelle Williams ve Julianne Moore‘un başrolde olduğu film, bir sosyal hizmet görevlisi olan Isabel’in, yönettiği kimsesizler yurdu için bir bağışçı ile tanışmak üzere Kolkata’ya gitmesinin ardından gelişen olayları konu alıyor.

ÇARPICI KIZ

Cannes Film Festivali’nde prömiyer yapan Luca Guadagnino imzalı Çarpıcı Kız, New York’ta yaşayan ve İtalyan asıllı Amerikalı bir yazar olan Francesca’nın, Roma’ya geri dönerek annesiyle bir araya gelmesini konu ediniyor.

BULMACA KULESİ: DEV KUŞUN GİZEMİ

TRT Çocuk’un animasyon serisi Bulmaca Kulesi şimdi de beyaz perdede. Fİlmin yönetmen koltuğunda Ahmet Erdal oturuyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder