23 Ekim 2019 Çarşamba

Kayınpederden damada Game of Thrones kumpası

Aileler arası anlaşmazlık yüzünden kaçan çifti kına gecesi için çağıran gelinin babası, çiftetelli oynayan damadının boğazını herkesin gözü önünde kesti. Engel olmak isteyen anne de bıçaklandı.

BOLD – Gaziantep’te düğün öncesi aileler arasında çıkan anlaşmazlık yüzünden, gelinin babası Mehmet G, düğüne izin vermeyeceğini söyledi. Bunun üzerine 2 ay önce nişanlanan, resmi nikahlı Eser Efsane (32) ve Damla Efsane çareyi kaçmakta buldu.

KINA GECESİ İÇİN EVE ÇAĞIRDI

Kavga büyüyünce Kahramanmaraş’a kaçan genç çift için bir süre sonra arabulucular devreye girdi. Mehmet G., “Tamam, düğüne izin vereceğim ama kına gecesi bizim evimizde yapılacak, kızım evden gelinlikle çıkacak” şartı koştu.

DAMATLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Arabulucuların çabası sonrası Gaziantep’e dönen Eser ve Damla Efsane, 20 Eylül’de baba evinin önündeki sokakta düzenlenen kına gecesine katıldı. Halayların çekildiği gecede Mehmet G. de damadıyla sık sık fotoğraf çektirdi. Mehmet G., gecenin sonuna doğru kızıyla çiftetelli oynayan damadının arkasından yanaştı ve beline sakladığı bıçakla boğazını kesti.

KONUKLARA DA BİBER GAZI SIKTILAR

Cani babanın bir oğlu ve bir akrabası da, oğlunun boğazının kesildiğini görüp müdahale etmeye çalışan anne Meryem Fidan’ı, dört yerinden bıçaklayıp ağır yaraladı. Saldırganlar, halay çeken davetlilerin üzerine de biber gazı sıktı.

İBRET OLSUN İSTEMİŞ

Olaydan sonra gözaltına alınan Mehmet G, eşi Ayyuş G, oğlu Cafer G. ile Damla’nın dayısı Gökhan G. tutuklandı. Mehmet G. ifadesinde “Damadımı herkese ibret olması için kına gecesinde öldürdüm. Onu öldürmekte kullandığım bıçağı da bir hafta öncesinden taşımaya başlamıştım.” dedi. Ölümden dönen anne Meryem Fidan, “Gözlerim kör olsaydı da oğlumun boğazının kesildiğini görmeseydim.” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

DAMADA GOT KUMPASI

Kayınpederin damadını katletmek için yaptığı plan dünyaca ünlü dizi Game of Thrones’un 2. sezonununda yayınlanan ve ‘kızıl düğün’ olarak bilinen final bölümünü akıllara getirdi. Kızıl Düğün, Kuzeyin Kralı Robb Stark’ın, Frey Hanesi’nden Lord Walder Frey’in kızlarından biriyle evlilik anlaşması yapılıp sonradan anlaşmayı çiğnemesine intikam alınarak yapılmıştır. Robb Stark, annesi Catelyn Tully ve üç bin beş yüz sancaktarlarının neredeyse tümü, Lord Walder Frey tarafından davet edildikleri düğünde katledildiler.

AYM’den emsal karar: Mal varlığına el koyma kararı ölçüsüz

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder